Ελλάδα: Ο Μανώλης Γκίνης θα δώσει το 12αρι μας!

Κι επίσημα ανακοινώθηκε με Δελτίο Τύπου της ΕΡΤ το πρόσωπο που θα δώσει το 12αρι της Ελλάδας στον Τελικό.

Πρόκειται για τον 10χρονο Μανώλη Γκίνη που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, “Τα καλύτερα μας χρόνια“.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Eurovision: Ο μικρός Άγγελος από τα «Καλύτερά μας Χρόνια» θα πει το ντουζ πουάν της Ελλάδας! Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα το ανακοινώσει φέτος ένα πρόσωπο-έκπληξη! Ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου, του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα κατακτήσει μια σημαντική πρωτιά: θα γίνει ο νεότερος spokesperson σε όλη την 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Ο Μανώλης και η οικογένειά του δέχθηκαν με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ που ήθελε φέτος να πρωτοτυπήσει, ενώ και οι επιτελείς της EBU αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή της Ελλάδας δεν δυσκολεύθηκαν να πεισθούν όταν συνειδητοποίησαν ότι η πείρα που έχει μπροστά στις κάμερες ο μικρός πρωταγωνιστής είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτή άλλων «συναδέλφων» του. Και αυτή δεν είναι η μόνη πρωτοτυπία της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση. Μπορεί να μην έχει αναδειχθεί στα ΜΜΕ, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι η 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας, είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα μετέχει φέτος στην Eurovision.

Υπενθυμίζεται ότι η Stefania και ο Μανώλης «γνωρίστηκαν» προσφάτως στο «Καλύτερό μας Πάσχα», το έκτακτο εορταστικό σόου που ετοίμασε η ΕΡΤ με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς από τις τέσσερις επιτυχημένες σειρές της στο πλατό του «Μουσικού Κουτιού». Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη συνάντηση και να ακούσετε το τραγούδι της Ελλάδας από τη Stefania, σε μια εξαιρετική acoustic διασκευή.


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

18 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τέλεια ιδέα!!
    Δεν ήξερα ότι επιτρέπεται την ανακοίνωση της βαθμολογίας να την κάνουν και μικρά παιδιά! Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει και όντως το βρίσκω ιδιαίτερα όμορφο και πρωτότυπο.

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Ααα ναι μπράβο θυμήθηκα ποια λες, κάτι αγόρια αν δεν κάνω λάθος δίδυμα που έδωσαν τις ψήφους της νορβηγικής επιτροπής το 2017, αλλά αυτά ήτα γύρω στα 17, που στα 17 μπορείς να συμμετάσχεις και ως διαγωνιζόμενος, όχι 8 χρονών όπως ο μικρούλης μας! Και πάλι μπράβο στην ΕΡΤ!!

        Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Νομίζω ότι είναι μια απόφαση ή του ύψους ή του βάθους!
    Δηλαδή, ή θα εντυπωσιάσει ο μικρός Μανώλης και θα είναι μια πολύ ευχάριστη νότα για ΟΛΟΥΣ τη βραδιά του τελικού, ή μπορεί να προκαλέσει μια αμηχανία λόγω της γλώσσας (αγγλικά).

    Προφανώς για να πάρουν αυτή την απόφαση οι ιθύνοντες της ΕΡΤ θα έχουν εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και νομίζω ότι θα έχει θετικό πρόσημο η παρουσία του.
    Με λίγα λόγια, ξαφνιάστηκα, αλλά ταυτόχρονα στο πρόσωπό μου σχηματίστηκε ένα χαμόγελο για αυτή την απόφαση (όπως φαντάζομαι θα συμβεί και σε όσους τον δουν στους δέκτες τους στις 22 Μαίου).

    Απάντηση
  3. ΠΕΤΡΟΣ
    ΠΕΤΡΟΣ says:

    Η ΕΡΤ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΦΕΤΟΣ! Τέλεια ιδέα … ο πιτσιρικάς είναι απίθανος και το “έχει” δεν νομίζω οτι θα αγχωθεί

    Απάντηση
  4. Ak
    Ak says:

    Πολύ ωραία και πρωτότυπη ιδέα!! Πάντως θα είναι τεράστιο άγχος για το παιδί αλλα και μια όμορφη εμπειρία.Περιμενουμε να τον δούμε σε λίγες ημέρες!

    Απάντηση
  5. Benedictos
    Benedictos says:

    Ο μόνος λόγος φυσικά της επιλογής του είναι να μην έχουμε γιουχάρισμα την ώρα που θα δίνουμε το 12αρι στην Κύπρο, γιατί πονηρά σκεπτόμενη η ΕΡΤ σου λέει σε ποιον θα παει η καρδιά να γιουχάρει ένα παιδάκι. Και καλά κάνει δηλαδή ο φορέας μας, μου αρέσει η έξυπνη αντιμετώπιση που έχουμε φέτος.

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      Xαχα δεν το είχα σκεφτεί αυτό, αν και δεν νομίζω να γλιτώσει το γιουχάισμα. Οι χούλιγκαν (όπως δυστυχώς έχουν γίνει πολλοί φαν του διαγωνισμού) δεν καταλαβαίνουν από τέτοιες ευαισθησίες. Άλλωστε ο εκπρόσωπος της κάθε χώρας εμφανίζεται πλέον για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

      Απάντηση
          • Benedictos
            Benedictos says:

            Το θέμα είναι ότι η ΕΡΤ βλέπει ένα βήμα μπροστά. Ακόμα και αν είναι αναπόφευκτη η γιούχα επειδή οι χουλιγκανς είναι χουλιγκανς, η εικόνα που θα μείνει στον τηλεθεατή δεν θα είναι η “λάθος”, εντός εισαγωγικών πάντα, πράξη της Ελλάδας να δώσει το 12αρι της στην Κύπρο (γιατί όπως είχε πει και ο Καπουτζιδης δικό μας είναι το 12αρι και όπου θελουμε θα το δώσουμε και δεν αφορά κανέναν), αλλά θα μείνει σαν τελική εικόνα η λάθος πράξη που επεται, δηλαδή η γιούχα σε ένα μικρό παιδάκι από κάποιους χούλιγκαν. Αριστοτεχνική μετατόπιση σημείου συζήτησης για να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις με την χώρα μας. Τέλειο!

          • Vangelis vt
            Vangelis vt says:

            Δεν είμαι τόσο σίγουρος πάντως ότι οι επιτροπές μας θα ανταλλάξουν 12 φέτος. Καταρχάς φαίνεται να υπάρχει μία ένταση ανάμεσα στις δύο αποστολές και επιπλέον είναι και η Γαλλία που θα μπορούσε φέτος να παρει το 12 από Ελλάδα και Κύπρο για πολλούς και διάφορους λόγους.

            Όσο για τον Καπουτζίδη, κακώς κάνει που δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα. Είτε το κάνουν δύο χώρες, είτε το κάνουν 4-5 που ανταλλάσσουν συνεχώς μεταξύ τους βαθμούς, προφανώς και αφορά όποιον θεωρεί τον εαυτό του φίλο του διαγωνισμού και θέλει τα πράγματα να είναι δίκαια. ‘Οπως και μας αφορά το ποιες χώρες χαϊδεύουν συνέχεια οι επιτροπές κτλ. Από κει και πέρα, αυτό δεν δικαιολογεί ούτε τις άλλες χώρες που κρύβονται πίσω από την περίπτωση της Ελλάδας και της Κύπρου και κάνουν τα ίδια, ούτε τον χουλιγκανισμό και τα γιούχα.

  6. C.G
    C.G says:

    Δεν το ξέρω το παιδάκι. Δεν βλέπω τηλεόραση. Τέλεια ιδέα. Να ξεφεύγουμε από τα ίδια και τα ίδια όπως με τον Gus.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *