Γαλλία: Η Barbara Pravi δεν θα αποδεχόταν την νίκη αν ακυρώνονταν οι Maneskin!

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η δεύτερη της βαθμολογίας στην φετινή Eurovision, Barbara Pravi, στην βελγική εφημερίδα Sudinfo. Μεταξύ των όσο ανέφερε, δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχόταν την νίκη  στον διαγωνισμό, αν οι Maneskin ακυρώνονταν εξαιτίας του υποτιθέμενου περιστατικού με τα ναρκωτικά στο green room.

Μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ταχύτατα μέσω των social media, ο Damiano, κεντρικός τραγουδιστής των Maneskin, κατηγορήθηκε για μία στιγμή που σκύβει ενώ βρίσκονταν στο green room. Αυτό που λέχθηκε ήταν πως την δεδομένη στιγμή κάνει χρήση ναρκωτικών. Για το ζήτημα αυτό ερωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της νίκης τους, στην Ahoy Arena. Το συγκρότημα αμέσως μόλις επέστρεψε στην Ιταλία έκανε τεστ ανίχνευσης τοξικολογικών ουσιών, το οποίο βγήκε αρνητικό και έτσι η EBU θεώρησε το θέμα λήξαν, μετά από την έρευνα που έκανε και η ίδια στον χώρο, αλλά και μέσω των καμερών που υπήρχαν εκεί.

Φυσικά, στην περίπτωση που οι κατηγορίες αποδεικνύονταν βάσιμες τότε η νίκη των Maneskin θα ήταν αυτομάτως υπό αμφισβήτηση. Η Barbara Pravi που ήταν δεύτερη πίσω από το ιταλικό συγκρότημα, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε περίπτωση να αποδεχθεί μια τέτοια νίκη, ακόμα και αν αποκλείονταν η συμμετοχή της Ιταλίας.

Αν είχαν αποκλειστεί, δεν θα δεχόμουν ποτέ την πρώτη θέση. Οι Måneskin επιλέχθηκαν από το κοινό, είναι πολύ γνωστοί και ότι αυτό που κάνουν είναι πολύ ωραίο, οπότε είναι φυσιολογικό κατά την άποψη μου ότι κέρδισαν. Έμαθα για όσα τους κατηγόρησαν και πραγματικά λυπήθηκα. Ποτέ οι Ιταλοί δεν μας ζήτησαν τίποτα!

Barbara Pravi

Στη συνέντευξη, η Pravi μιλά επίσης για την εμπειρία της στην Eurovision, τις φιλοδοξίες της και το επερχόμενο άλμπουμ της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου. Μπορείτε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη εδώ .

Η Barbara Pravi με το Voila κατέλαβε την δεύτερη θέση με 499 βαθμούς στην Eurovision 2021. Αυτή ήταν η πρώτη φορά από το 2002 που η Γαλλία βρέθηκε στο τοπ5 της βαθμολογίας.

Πηγή: Sudinfo
5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Μπράβο, μπράβο, μπράβο. Μια ακόμη φορά η Barbara μάς αποδεικνύει πόσο αξιοπρεπής είναι. Μπορεί να φαίνομαι λίγο υπερβολική αλλά αν εγώ είχα βγει δεύτερη με ΤΈΤΟΙΟ αριστούργημα για τραγούδι και υπήρχε φήμη ακύρωσης του νικητή θα πρισευχομουν για να γίνει πραγματικοτητα η ακύρωση ενώ αυτή απάντησε αξιοπρεπεστατα!

    Απάντηση
  2. T.R
    T.R says:

    Kalitehnis me ithos I Barbara. Ennoite oti kai avti axize tin niki opos kai i Italia. I istoria omos epanalamvanete. I televtea fora pou I italia Kerdise to 1990, I gallia emine 2h. Kai tote axize kai I gallia ti niki opos kai i Italia.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *