Ισπανία: Ο νέος πρόεδρος της RTVE εξαγγέλλει αλλαγές για το Eurovision project!

Αλλαγές είχαμε στην κορυφή της πυραμίδας της ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης RTVE, πριν από λίγες εβδομάδες. Νέος πρόεδρος ορίστηκε ο José Manuel Pérez Tornero, ο οποίος ήδη εξήγγειλε πολλές αλλαγές, κάποιες εκ των οποίων αφορούν και την συμμετοχή της Ισπανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

“Θα αντιμετωπίσουμε την Eurovision πολύ σοβαρά”

Μετά και την νέα αποτυχία της Ισπανίας στον διαγωνισμό, ο José Manuel Pérez Tornero αναφέρει πως πρέπει να αλλάξει η αντίληψη της RTVE απέναντι στην Eurovision και να αντιμετωπιστεί πολύ πιο σοβαρά.

Θα πάρουμε πολύ σοβαρά την Eurovision. Είμαστε η μόνη δημόσια ισπανική τηλεόραση που ανήκει στην EBU, μας ενδιαφέρει το project και η επαφή με τους νέους στο ευρωπαϊκό τους πλαίσιο.

Αλλαγή του αρχηγού αποστολής

Πολλά κομβικά πρόσωπα στο RTVE θα αντικατασταθούν. Τα ισπανικά μίντια αναφέρουν πως δεν θα γλιτώσει το ντόμινο αυτό των αλλαγών, ούτε ο αρχηγός αποστολής της χώρας στον διαγωνισμό.

Μια νέα προσέγγιση της ισπανικής τηλεόρασης αναμένεται για το 2022, ευελπιστώντας οι Ισπανοί να ξεκολλήσουν επιτέλους από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Blas Canto εκπροσώπησε την Ισπανία στην Eurovision 2021 με το τραγούδι Voy A Quedarme, καταλαμβάνοντας την 24η θέση με 6 μόλις βαθμούς, όλες από τις κριτικές επιτροπές.

Πηγή: El Periodico

 

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    “…πρέπει να αλλάξει η αντίληψη της RTVE απέναντι στην Eurovision και να αντιμετωπιστεί πολύ πιο σοβαρά.”

    Άντε να σας δω.
    Εννοείται ότι κρατάω πάρα πολύ μικρό καλάθι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *