Ισραήλ: Οι κριτές του X Factor | Χωρίς τον Simon Cowell!

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το X Factor Israel, το σόου μέσω του οποίου θα γίνει η επιλογή του καλλιτέχνη για την Eurovision 2022.

Σύμφωνα με τα εγχώρια μίντια, οι κριτές του X Factor Israel θα περιλαμβάνουν την Neta Barzilai τελευταία νικήτρια του Ισραήλ στον διαγωνισμό, Aviv Geffen, Margalit Tsanani, Ran Danker και Miri Mesika.

Ο Simon Cowell επρόκειτο να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή αλλά δεν θα συμμετάσχει πλέον. Εικάζεται ότι ο Simon αποχώρησε από την παραγωγή λόγω των πρόσφατων γεγονότων στο Ισραήλ. Το δημοφιλές τάλεντ σόου θα παρουσιάζει η Liron Weizman. Ο τελευταίος νικητής του X Factor Israel, το 2018, ήταν η πιο πρόσφατη εκπρόσωπος της Eurovision του Ισραήλ Eden Alene .

Η επιλογή του X Factor Israel ως η νέα ισραηλινή επιλογή σημαίνει ότι είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί ένα επιπλέον πρόγραμμα για το KAN για την επιλογή του τραγουδιού. Δεν είναι ακόμα γνωστό πώς θα γίνει η επιλογή του τραγουδιού, μετά την ανάδειξη του καλλιτέχνη, μέσω το X Factor.

Το Ισραήλ εκπροσωπήθηκε από την Eden στην Eurovision 2021 με το τραγούδι Set Me Free, καταλαμβάνοντας την 17η θέση στον μεγάλο τελικό.

https://www.youtube.com/watch?v=5Y-blG5ptwo

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *