Ιταλία: Τον Amadeus θέλει η RAI για παρουσιαστή της Eurovision 2022!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το tvblog.it, ένα από τα μεγαλύτερα ιταλικά sites για την τηλεοπτική επικαιρότητα της χώρας, η RAI επιθυμεί ως κεντρικό παρουσιαστή της Eurovision 2022 τον Amadeus, τον μέχρι πρότινος δηλαδή παρουσιαστή και καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ του Sanremo.

Πεποίθηση των ανθρώπων της RAI, είναι πως με την παρουσίαση της Eurovision, θα ολοκληρωθεί ένας κύκλος για τον Amadeus, αφού αυτός ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ του Sanremo, έπεισε τους Maneskin να συμμετάσχουν, να κερδίσουν το Sanremo και εν τέλει να κερδίσουν και τον διαγωνισμό της Eurovision, φέρνοντας την επόμενη διοργάνωση επί ιταλικού εδάφους.

Αυτή την στιγμή ο Amadeus θεωρείται ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της RAI, αφού η εκπομπή του Soliti Ignoti, είναι πρώτη και με διαφορά την ώρα μετάδοσής της.

Άγνωστο παραμένει ακόμη τι θα γίνει με το Sanremo 2022, αν και η RAI θα επιθυμούσε να συνεχίσει ο Amadeus και εδώ, ως παρουσιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής. Ο ίδιος φαίνεται αρχικά αρνητικός, υπάρχει όμως η αισιοδοξία πως θα τον μεταπείσουν. Πάντως στην περίπτωση που τελικά αποχωρήσει από το Sanremo ως πιθανότερος αντικαταστάτης του φαίνεται να είναι ο Carlo Conti, επίσης πολύ γνωστός τηλεπαρουσιαστής της Ιταλίας, αλλά και καλλιτεχνικός διευθυντής του Sanremo από το 2015 μέχρι και το 2017.

Italian operatic pop teenage tenors Il Volo celebrate on stage after winning the Sanremo Italian Song Festival at the Ariston Theatre in Sanremo, Italy, 14 February 2015. ANSA/CLAUDIO ONORATI

Φυσικά η τελικά επιλογή των παρουσιαστών της Eurovision 2022 έγκειται και στην έγκριση της EBU και μεγάλο πρόβλημα για τον Amadeus στο ζήτημα αυτό, είναι τα φτωχά αγγλικά του. Ο ίδιος πάντως σε πρόσφατη σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, είπε θα δούμε… δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως είναι κάτι που δεν τον αφήνει αδιάφορο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *