Κύπρος: Η stand in rehearsal του El Diablo!

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μέρος της stand in rehearsal του El Diablo, της κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2021. Όπως και στις υπόλοιπες stand in rehearsals που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο καλλιτέχνης που πραγματοποιεί την πρόβα δεν τραγουδά, παρά μόνο διεκπεραιώνει την χορογραφία, με τα αντίστοιχα props επί σκηνής και τους φωτισμούς, ώστε η κάθε αποστολή να δει πως γράφει τηλεοπτικά η εμφάνιση της συμμετοχής της.

Τι είναι οι stand in rehearsals;

Για όσους απορούν τι είναι αυτές οι stand in rehearsals, πρόκειται για τεχνικές πρόβες που λαμβάνουν χώρα λίγες ημέρες πριν την έναρξη των κανονικών προβών. Είναι θα λέγαμε μια προσομοίωση της σκηνικής εμφάνισης που θα παρουσιάσει η κάθε αποστολή, έχοντας φυσικά ως ερμηνευτές και χορευτές διαφορετικά πρόσωπα, συνήθως εγχώριους καλλιτέχνες.

Αυτό γίνεται προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν εκ προοιμίου και σε μεγάλο βαθμό, το τηλεοπτικό και σκηνοθετικό αποτέλεσμα της εμφάνισης τους. Φυσικά, συχνά οι αποστολές αιτούνται αλλαγών, οι οποίες άλλοτε πραγματοποιούνται και άλλοτε όχι, ανάλογα πάντα με τις δυνατότητες και διαθέσεις των διοργανωτών.

Σας υπενθυμίζουμε πως το El Diablo με την Έλενα Τσαγκρινού, κατέλαβε την 16η θέση στον τελικό της Eurovision 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=MgGc1F_cOE8

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *