Μάλτα: Μέσω εθνικού τελικού η επιλογή της συμμετοχής στην Eurovision 2022!

Παρά το γεγονός πως το X Factor Malta επιστρέφει για τρίτη σεζόν τον προσεχή χειμώνα, στην δημόσια τηλεόραση της χώρας, ανακοινώθηκε πως δεν θα είναι αυτή την φορά η μέθοδος επιλογής του καλλιτέχνη για την Eurovision 2022. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού της Βαλέτας, για τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο εκπρόσωπος, αλλά και το τραγούδι της Μάλτας, θα επιλεγούν μέσω του εθνικού τελικού.

Είναι σωστό να επαινέσουμε τη σοφή απόφαση της νέας διοίκησης της PBS, πως ο εκπρόσωπος της Μάλτας στην Eurovision θα επιλεγεί μέσω ενός ειδικά οργανωμένου φεστιβάλ και δεν θα είναι ο νικητής του X Factor Malta.

Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα νέα θα ληφθούν με μεγάλη ικανοποίηση από όλους τους Μαλτέζους τραγουδιστές, στιχουργούς και συνθέτες.

Jason Micallef, Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού Βαλέτας.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2018, όταν και η Μάλτα διοργάνωσε εθνικό τελικό για την ανάδειξη της συμμετοχής της στην Eurovision.

Φέτος, η νικήτρια της δεύτερης έκδοσης του X Factor, Destiny, εκπροσώπησε το νησί των ιπποτών, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στον μεγάλο τελικό.

Θα μπορέσει η αλλαγή αυτή να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην Μάλτα;

Πηγή: escbubble
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. 12345
    12345 says:

    Δεν θα καταλάβω ΠΟΤΕ πώς γίνεται ένα νησί λίγο μεγαλύτερο από την Λευκάδα να διοργανώνει αξιοπρεπείς εθνικούς τελικούς, ενώ η ΕΡΤ να είναι μέσα στη μιζέρια.

    Απάντηση
    • eurogreek
      eurogreek says:

      Φαντάζομαι δεν έχεις δει ποτέ εθνικό τελικό της Μάλτας για να τον λες αξιοπρεπή.. Απλούστατα το κανάλι της Μάλτας μετά τα φετινά σκάνδαλα κ τις υποσχέσεις που δώσαν για στις άλλες επιτροπές για να πάρουν βαθμούς ξέρουν ότι του χρόνου πάνε για αποκλεισμό..για αυτό δεν χρησιμοποιούν το Χ φακτορ.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *