Έλενα Τσαγκρινού: “Μπορεί το El Diablo να μην άρεσε”!

Μια γενναία δήλωση πραγματοποίησε η Έλενα Τσαγκρινού, στα πλαίσια της εμφάνισης της στα MAD VMA 2021. Σύμφωνα και με το βίντεο που μεταδόθηκε σήμερα στην Φωλιά Των ΚούΚου, η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό, θέλοντας να δικαιολογήσει το αποτέλεσμα, ανέφερε πως πιθανόν το τραγούδι να μην άρεσε σε κάποιους.

Τη δήλωση της αυτή σχολίασε θετικά σχεδόν και ολόκληρο το πάνελ της εκπομπής, αφού σπάνιες φορές ακούμε από καλλιτέχνες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα στην βαθμολογία, να προβαίνουν σε τέτοιες εξομολογήσεις.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Σας υπενθυμίζουμε πως ενώ το El Diablo είχε φθάσει μέχρι και στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων κατά την περίοδο των προβών, τελικά κατέλαβε την 16η θέση με 94 βαθμούς.

Πιστεύετε πως το τραγούδι ήταν ο λόγος της 16ης θέσης για την Κύπρο στην Eurovision 2021;

17 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ανδρέασ
    Ανδρέασ says:

    Το el diablo άρεσε και μάλιστα πολύ
    Αυτό μπορεί να μην φάνηκε με το τελικό αποτέλεσμα στην eurovision αλλά φάνηκε με το πως το τραγούδι πάει στα charts
    Στα charts και στο Spotify πάει ΠΟΛΎ καλύτερα από κάποια τραγούδια που μπήκαν στην δεκάδα όπως Ελλάδα και Μάλτα
    Και η Τσαγκρινού κατάφερε και μπήκε σε billboard στην Times Square, κατι που δεν αναφέρατε…
    Οπότε μόνο δικαιωμένη βγήκε

    Απάντηση
      • Δημήτρης
        Δημήτρης says:

        Εν τω μεταξύ άμα είχε μπει η Stefania στο billboard στην Times Square θα είχε γίνει εδώ πρώτη είδηση και μετά θα γραφόταν ένα άρθρο που θα περιέγραφε όλη την καριέρα της αλλά ντάξει!

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Φυσικα κ θα ειχε γινει ειδηση, καθως ειμαστε ενα ελληνικο σαιτ που οπως ολα τα ελληνικα σαιτ, ειτε ειναι αθλητικα, ειτε πολιτικα , ειτε gossip, καλυπτουν περισσοτερο τις ειδησεις ελληνικου ενδιαφεροντος. Τι παράξενο…

          Απάντηση
          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            Δηλαδή η Τσαγκρινού δεν είναι Ελληνίδα ;
            Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η κόντρα μεταξύ Ελλάδα Κύπρου
            Πρέπει να υπάρχει μόνο αγάπη και όχι επίδειξη για το ποια χώρα πήγε ποιο καλά.

  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Προς τιμήν της αυτή η δήλωση!!
    Το el diablo ίσως να άρεσε σαν κομμάτι σε κάποιους (αφού και στο televoting και στις επιτροπές πήγε μέτρια)αλλά στον διαγωνισμό κρίνεται το σύνολο. Επί σκηνής και ερμηνευτικά λοιπόν, η Τσαγκρινού ηταν μέτρια ειδικά στον τελικό. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις πολλές ομοιότητες με τραγούδια της Gaga ήρθε και έδεσε…
    Προσωπικά δεν θα “τα έριχνα” όλα στην Τσαγκρινού, όλοι ήξεραν ποια είναι ερμηνευτικά και τι μπορεί να κάνει επί σκηνής,σε συνδυασμό με το άγχος -ενδεχομένως- να τερμάτισε χαμηλά. Εγώ θα κοστολογουσα την “αποτυχία” (με βάση το τι ανέμεναν) στο ίδιο το Ρικ. Η Κύπρος πρέπει να ξεκολλήσει από τη συνταγή “Φουρέιρα” -χορευτικο κομμάτι με γυναίκα ερμηνεύτρια- γιατί κάθε χρόνο έχει πτωτική τάση η συνταγή αυτή. Ο,τι δηλαδή έπαθε και η Ελλάδα που μετά το 2004 και κυρίως μετά τη νίκη της Παπαρίζου έστελνε εθνικ/ποπ και η Ελευθερίου “την πάτησε” και πήγε μέτρια ως μια κακή αντιγραφή άλλων συμμετοχων, και μετά ακολούθησε το χάος…
    Νομίζω ότι το βασικό στη Eurovision είναι να μην πηγαίνει μια χώρα με κάποια “συνταγή” είτε αυτή είναι προηγούμενου νικητή (βλ. Τις κακές απομιμήσεις Euphoria που ακολούθησαν) είτε είναι μια επιτυχημένη συμμετοχή της χώρας.

    Απάντηση
    • Κυπρος
      Κυπρος says:

      ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟ ΡΟΚ ΚΟΜΜΑΤΙ ALTER EGO ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΦΕΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΖΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ EBU ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

      Απάντηση
      • Νίκος
        Νίκος says:

        Συγκρινεις δύο διαφορετικές εποχές ( οι δύο συμμετοχές έχουν 5 Χρονια διαφορά) και φυσικά δύο διαφορετικές έποχες (προ κορονοιου και κατα την διάρκεια του κορονοιου ) Τέλος νομίζω ότι κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η maneskin ήταν πραγματικά εκρηκτικοί. Δεν είναι τυχαίο ότι 3 τραγούδια τους σαρώνουν τα charts και το οποίο φυσικά μόνο καλό κάνει στον διαγωνισμό

        Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Τα δύο κομμάτια είναι τελείως διαφορετικα και δεν νομίζω ότι ανήκουν ακριβώς στο ίδιο μουσικό στυλ.
        Επίσης η Ιταλία έχει φοβερή πορεία από το 2011 ως το 2021 που κέρδισε. Η Κύπρος το 2016 είχε καταφέρει να προκριθεί μόλις για 2η χρονιά μετά από σερί αποκλεισμούς(2006-2009)και πενιχρα αποτελέσματα εκτός της 16ης θέσης της Αδάμου. Δεν είχε την εξαιρετική πορεία της Ιταλίας. Καλό και το alter egoe, αλλα σε καμία περίπτωση δεν ήτανε επιπέδου maneskin.
        Τέλος, γνωρίζουμε ότι συχνά τόσο οι επιτροπές όσο και το televoting ψηφίζουν με άλλα κριτήρια και όχι με βάση το τραγούδι… Τι να πουν δηλαδή και άλλες χώρες που σπάνια περνάνε στον τελικό, η μονίμως θάβονται από τις επιτροπές (βλ. Πολωνία)
        ΥΓ: το “χαζοτραγουδο” της Ισλανδίας, προσωπικά δεν μου άρεσε πολύ αλλά είχε όπως φάνηκε το κοινό του και σίγουρα ήταν μια πρόταση, όχι μια απομίμηση άλλων συμμετοχων της χώρας.

        Απάντηση
  3. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Ρε παιδια απο ποτε το 16η θεση ειναι κακη θεση;
    Ασχημα τα πηγαινεις οταν δεν περνας τελικο η εισαι τελικο αλλα παιρνεις 0 ποντους (βλ Αγγλια )
    Μια χαρα πηγε! Ειδικα οταν η Κυπρος καποτε εβλεπε τελικο με κυαλια μονο.

    Απάντηση
  4. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Ενώ στην αρχή ήμουν fan του El Diablo στην πορεία δεν μου άρεσε και πάρα πολύ. Πρέπει βέβαια να παραδεχτώ πως το τραγούδι αρέσει πάρα πολύ στο κοινό. Θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα οφείλεται στο γεγονός ότι η φετινή συμμετοχή της Κύπρου ήταν η δεύτερη αντιγραφή του Fuego.

    Απάντηση
  5. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Πιστεύω πως η μετά Φουρέιρα Κύπρος κάνει τα πάντα ώστε να fuegιζει.

    Αυτό που έκανε η φουρ είναι μοναδικό επειδή και η ίδια είναι καλλιτεχναρα. Δύσκολα όμως μπορεί να επαναληφθεί.

    Το el diablo μια χαρά κομμάτι ήταν, απλά κάτι δεν έπεισε.

    Προσωπικά μου φάνηκε ότι ήταν φλατ και επαναλαμβάνονταν

    Απάντηση
  6. T.R
    T.R says:

    Apo tin arhi elegan oti ine copy tou bad romance tis Lady Gaga kai avto to katadikase. Alla se genikes grammes to RIK prepi na mathi oti den iparhi magiki sintagi gia na kerdisi tin Eurovision (giati gia niki stoheve). To fuego kai I Foureira itan mia kai monadiki. Ante kai tou hronou to RIK me kati diaforetiko (ektos an theli na stili tin Foureira:) )

    Απάντηση
  7. E. T.
    E. T. says:

    Θα συμφωνήσω με τα παραπανω σχόλια… Η Κύπρος μας πρεπει να αφήσει πίσω τη μετά Φουρέιρα εποχή κατά τη γνώμη μου… Περαν του ότι είχε ακουστεί σαν αντιγραφή του bad romance και το βιντεο ηταν ξεκάθαρη αντιγραφή ενός αλλου βίντεο τραγουδιού… συγκεκριμένα της Ζαρα Λάρσον το love me land…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *