Αρμενία: “Υπέροχα νέα θα έχουμε σύντομα”, αναφέρει ο αρχηγός αποστολής!

Ένα θετικό σημάδι για την επιστροφή της Αρμενίας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αλλά πιθανότατα και στην Junior Eurovision, έδωσε ο αρχηγός αποστολής της χώρας στον διαγωνισμό David Tserunyan.

Μετά από την φετινή απουσία τόσο στον παιδικό, όσο και στον κανονικό διαγωνισμό της Eurovision, η Αρμενία φαίνεται πως είναι έτοιμη να επιστρέψει. Ο David Tserunyan, που είναι και εκλεγμένο μέλος του Reference Group, συμμετείχε στις πρόσφατες εργασίες του στην Γενεύη, στην πρώτη συνάντηση του οργάνου με την RAI, που ξεκίνησε ήδη να σχεδιάζει την επόμενη διοργάνωση.

Κοινοποιώντας την φωτογραφία από την συνεδρίαση του Reference Group, o Tserunyan εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την επανεκλογή του στο σημαντικό αυτό όργανο, ενώ τελειώνοντας μας αναφέρει πως σύντομα θα έχουμε υπέροχα νέα, κάτι που μας κάνει να ελπίζουμε πως η Αρμενία θα επιστρέψει.

Η Αρμενία μετά από ένα πολύ δύσκολο χειμώνα και μία αιματηρή σύγκρουση με το Αζερμπαϊτζάν, που οδήγησε στην απώλεια του μεγαλύτερου τμήματος του Αρτσάχ, προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της. Πριν λίγα 24ωρα οι Αρμένιοι ψηφοφόροι επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στον νυν πρωθυπουργό, που θα προσπαθήσει να επαναφέρει την κανονικότητα στην χώρα.

Φυσικά εμείς ευχόμαστε η Αρμενία, όπως και οι υπόλοιπες χώρες που απουσίαζαν φέτος, να επιστρέψουν το 2022!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *