Γαλλία: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για τον εθνικό τελικό και την Eurovision 2022!

Μετά από σχεδόν 20 ολόκληρα χρόνια η Γαλλία κατάφερε φέτος να ξαναβρεθεί στο τοπ5 της βαθμολογίας. Με την εκπληκτική Barbara Pravi και το Voila, η Γαλλία άγγιξε την νίκη, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση. Με το ίδιο λοιπόν κόνσεπτ που επελέγη το Voila, η γαλλική δημόσια τηλεόραση, ελπίζει ότι για το 2022 θα βρει το τραγούδι που θα της χαρίσει την νίκη!

Από σήμερα λοιπόν και μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, Γάλλοι πολίτες μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους, μέσω της ειδικής πλατφόρμας που έχει δημιουργήσει η TV France για τον σκοπό αυτό. Τα τραγούδια πρέπει να είναι στην γαλλική γλώσσα ή σε κάποια από τις τοπικές διαλέκτους που είναι αναγνωρισμένες στην χώρα.

Το τραγούδι και ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2022 θα επιλεγεί μέσω ενός τηλεοπτικού σόου, στα πρότυπα αυτού που πραγματοποιήθηκε φέτος. Ο νικητής θα προκύψει από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και μίας κριτικής επιτροπής. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στους κανονισμούς, που έχουν ήδη αναρτηθεί.

Παρακάτω δείτε την stand in rehearsal του Voila:

Θα καταφέρει η Γαλλία να κερδίσει την πρώτη θέση στην Eurovision 2022 στην Ιταλία;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *