Ελλάδα: Ακούστε απόσπασμα από το “Mucho Calor” της Stefania!

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις 25 Ιουνίου. η Stefania μας παρουσιάζει ένα teaser 30 δευτερολέπτων, του νέου της single με τίτλο, Mucho Calor. Το τραγούδι θα το παρουσιάσει για πρώτη φορά στην σκηνή των MAD VMA 2021!

Για την ιστορία του τραγουδιού διαβάσατε και στο προηγούμενό μας άρθρο. Το Mucho Calor έχει καρμική θα λέγαμε σχέση με τον διαγωνισμό, αφού τρεις φορές στο παρελθόν έφτασε κοντά στην εκπροσώπηση τόσο της Ελλάδας, όσο και της Κύπρου, αλλά η τελική επιλογή πάντοτε ήταν διαφορετική.

Το Mucho Calor αρχικά κατατέθηκε στην ΕΡΤ για την Eurovision 2020. Αν και στο focus group είχε έρθει πρώτο στην ψηφοφορία όσων συμμετείχαν, επιλέχθηκε τελικά το SUPERG!RL, ως ένα τραγούδι που θα μπορούσε η Stefania να υποστηρίξει καλύτερα.

Στην συνέχεια η συνθετική ομάδα το πρότεινε στον Sandro, ο οποίος μάλιστα το ηχογράφησε και ήταν ένα εκ των τραγουδιών που και το ΡΙΚ είχε στο τραπέζι, για την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2020. Ο Sandro όμως ήθελε ένα τραγούδι το οποίο θα είχε και την προσωπική του πινελιά και έτσι το τραγούδι δεν κατέληξε ούτε εκεί.

Με κάποιες αλλαγές το Mucho Calor, αλλά και με διαφορετικό τίτλο (Inferno), το τραγούδι υποβλήθηκε και το 2021 στην ΕΡΤ. Μάλιστα η καλλιτεχνική επιτροπή της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης ήθελε αρχικά αυτό να είναι το τραγούδι με το οποίο η Stefania θα μας εκπροσωπούσε στο Ρότερνταμ. Τελικά, συνεκτιμώντας τα σενάρια για την σκηνική παρουσίαση, αλλά και άλλους παράγοντες, όπως την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών, επιλέχθηκε το Last Dance.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

Θυμίζουμε πως το  Mucho Calor υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και ARCADE και θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου.

Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από το τραγούδι; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από ένα μικρό απόσπασμα και πραγματικα απορώ ποιοι επέλεξαν το 2020 το “supergirl” αντί για το “mucho calor”…
    ευτυχώς για εμάς και για την Στεφανία ο διαγωνισμός ακυρώθηκε… Ακούγεται πάντως αρκετά ρυθμικό! Τώρα σε σχέση με το LD μου αρέσει το ίδιο λίγο πολύ, αν και δεν ξέρουμε πως προτάθηκε για το ’21 ως “inferno”.
    Για εμένα ίσως η ΕΡΤ πρέπει να αρχίζει να συμβουλεύεται και λίγο και τη γνώμη του κοινού, έστω για το τραγούδι…
    Περιμένουμε να το ακούσουμε και ολόκληρο! Καλοταξιδο!

    Απάντηση
  2. Κολοσσός
    Κολοσσός says:

    Ακούγεται summer hit! Ακούγεται μακράν καλύτερο από το supergirl, αλλά το last dance νομίζω πως ήταν η καλύτερη επιλογή για τη eurovision. Ένα τραγούδι σα το mucho calor δε θα πήγαινε καλά στις επιτροπές. Άλλωστε είδαμε ότι το σαν Μαρίνο και η Κύπρος δε τα πήγαν καλά φέτος με τα ισπανικά είδος τραγούδια

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *