Ελλάδα: Εντυπωσίασε ο Good Job Nicky στην πρώτη του συναυλία!

Την πρώτη του ζωντανή συναυλιακή εμφάνιση, έδωσε χθες το βράδυ στην Τεχνόπολη ο Good Job Nicky και πραγματικά εντυπωσίασε! Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του Athens Music Week, ο Good Job Nicky, μαζί με άλλους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν την χρονιά που μας πέρασε, τραγούδησε στην πρώτη του συναυλία, που οι fans του περίμεναν για καιρό.

Ο Good Job Nicky έκανε το ντεμπούτο του στη δισκογραφία τον Οκτώβριο του 2020 και σε λιγότερο από 24 ώρες το single «January 8th» έγινε trend στο YouTube φτάνοντας, σήμερα, τα 2 εκατομμύρια views. Ο αριθμός των αναζητήσεων στο Shazam είναι πολύ μεγάλος και έτσι το single ανέβηκε πολύ γρήγορα στα top digital charts ενώ έχει περιληφθεί σε περισσότερες από δυο χιλιάδες playlists στο Spotify έχοντας την υποστήριξη μεγάλων αγορών όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Ρουμανία και το Ισραήλ.

Εμείς ήδη σας τον παρουσιάσαμε ως έναν από τους καλλιτέχνες που θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν το 2022 την χώρα μας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ο ίδιος μάλιστα είναι ιδιαίτερα θετικός πλέον στο ενδεχόμενο αυτό, εφόσον φυσικά βρει και το κατάλληλο τραγούδι, που θα πείσει με την σειρά του την ΕΡΤ, ότι μπορεί να διαδεχθεί επάξια την Stefania και το Last Dance. Η ΕΡΤ εξάλλου επιθυμεί και για τον επόμενο διαγωνισμό ένα θετικό αποτέλεσμα και θα πράξει ό,τι ανθρωπίνως δυνατόν γίνεται για το πετύχει, ξεκινώντας φυσικά από την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού.

Παρά πάντως τα όσα ακούγονται τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασισθεί στην Αγία Παρασκευή για την συμμετοχή μας στην Eurovision 2022, αφού πλέον όλα κινούνται σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων, που ξεκινούν στις 8 Αυγούστου. Η λήψη των όποιων αποφάσεων, μετατίθεται χρονικά για μετά το τέλος του αθλητικού γεγονότος του καλοκαιριού.

Πως σας φάνηκε η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του Good Job Nicky; Θα μπορούσε να μας εκπροσωπήσει στον επόμενο διαγωνισμό;

 

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Manos
    Manos says:

    Καλησπέρα σε όλους. Σας παρακολουθώ καιρό αλλά πρώτη φορά γράφω σχολιο. Λόγω δουλειάς τυχαίνει και γνωρίζω πολλά για τα μουσικά πράγματα. Πράγματι η ΕΡΤ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το πώς θα κινηθεί για την επόμενη eurovision, αν και προς το παρόν δεν θέλουν τον εθνικό τελικό. Από τα 4 ονόματα που έχει αναφερει το eurovisionfun τα δύο ουσιαστικά παίζουν συν ακόμη ένα που ξέρω εγώ ότι ενδιαφέρεται. Η ΕΡΤ είτε θα ζητήσει κατάθεση προτάσεων από όλους ή θα το κάνει άτυπα όπως το 2019. Πάμε τώρα στον Good Job Niki. Το θέλει πολύ ο ίδιος και η οικογένεια του, όχι όμως η εταιρεία του. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στούντιο και γράφει τραγούδια για την eurovision. Η ΕΡΤ δεν βιάζεται και θέλει να πάει ακόμα καλύτερα του χρόνου. Την έχουν προσεγγίσει πολλοί. Πάμε τώρα στο πιο σημαντικο. Μετά το φετινό, όπου ουσιαστικά η ομαδα της ερτ ξεφτιλισε δισκογραφικές και ιδιωτικά κανάλια ( η Καινούριου και ο Πουλόπουλος ακομα το φυσάνε και δεν κρυώνει), ο πόλεμος προς την ΕΡΤ το 2022 θα ενταθεί, ειδικά αν πάλι τους γράψει όλους και στείλει ένα άγνωστο όνομα. Αυτό φυσικά το ξέρουν και τα παιδιά στο Eurovisionfun για αυτό γράφουν αυτά που γράφουν, απλά παιδιά ετοιμαστείτε για επιθέσεις και προς το site σας, που σε πολλούς δεν αρέσουν τα όσα γράφετε τελευταία, αλλά και η στήριξη που παρέχετε στην ΕΡΤ. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους.

    Απάντηση
    • esc1234
      esc1234 says:

      Να κάνουν εθνικό τελικό αν δεν θέλουν κράξιμο. Την χώρα εκπροσωπουν όχι τους εαυτούς τους. Και μην ακούσω για λεφτά. Μια χαρά υπάρχουν.

      Απάντηση
    • Aristos Perpi
      Aristos Perpi says:

      Κανένα πόλεμο δε θα κάνουν στην ΕΡΤ. Αν τολμήσουν, θα χάσουν και τα αυτονόητα. Δεν τους παίρνει. Του χρόνου είναι στην Ιταλία και θα χρειαστούν διαπιστεύσεις. Πως θα τις πάρουν από την ΕΡΤ, άμα κράζουν την ΕΡΤ;

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *