Ελλάδα: Η εμφάνιση της Stefania στην Jury Rehearsal του τελικού!

Μπορεί η Eurovision 2021 να έχει περάσει στην ιστορία του αγαπημένου μας διαγωνισμού εδώ και δύο εβδομάδες, παρ’ όλα αυτά μόλις πριν λίγα λεπτά ήρθαν στη δημοσιότητα οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών από τη Jury Rehearsal του μεγάλου τελικού.

Ακριβώς δύο εβδομάδες πριν, την Παρασκευή 21 Μαΐου, 26 χώρες ρίχτηκαν στη μάχη του μεγάλου τελικού της φετινής Eurovision, διεκδικώντας την ψήφο των κριτικών επιτροπών που καθορίζει το 50% του τελικού αποτελέσματος.

Δύο εβδομάδες μετά διέρρευσαν στο διαδίκτυο όλες οι ερμηνείες των τραγουδιών του τελικού. Φυσικά, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η εμφάνιση της Ελλάδας και της Stefania.

Η Ελλάδα επέστρεψε στη δεκάδα των κριτικών επιτροπών μετά από 28 χρόνια και το 1993, συγκεντρώνοντας 91 βαθμούς από τους 170 που έλαβε συνολικά στον τελικό της Eurovision 2021.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ερμηνεία του “Last Dance” από την Stefania στη Jury Rehearsal του μεγάλου τελικού πατώντας ΕΔΩ.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Stavros
    Stavros says:

    Α καλα νταξει μιλαμε οτι αυτη η εμφανιση ηταν 5 φορες καλύτερη απο αυτη του τελικου. Αυτος ηταν ο λογος που μας εβαλαν 10αδα αλλωστε. Αν δουλευε σωστα το εφε και στο τελικο παιζει να μασταν πολυ πιο ψηλα, αλλα ενταξει μια χαρα και η φετινη θεση.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καταπληκτική και εδώ με τρομερή αυτοπεποίθηση! Προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν είχε στηθεί το staging περισσότερο με χρήση οθονων led και λιγότερο με τη τεχνολογία του Green screen το αποτέλεσμα (οπτικά και βαθμολογικα) θα ήταν λιιιγο καλύτερο…
    Τέλος πάντων, ελπίζω την επόμενη φορά ο Φωκάς να μην θέλει να πάρει ρίσκο, ξανά με την Ελλάδα…
    ΥΓ: η ΕΡΤ ας κλείσει τη Στεφανία ως εκπρόσωπο μας για τη eurovision του 2024-2025 και ας αρχίσει να ψάχνει ένα πολύ δυνατό κομμάτι. Το κορίτσι φυσάει στα 18, στα 23-24 τι θα κάνει;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *