Ελλάδα: Με τον ARCHOLEKAS στην Eurovision 2022;

Η Eurovision 2021 τελείωσε και όπως σας υποσχεθήκαμε, κατά τη διάρκεια του θέρους θα σας παρουσιάσουμε καλλιτέχνες που πιστεύουμε πως θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον επόμενο διαγωνισμό, έχοντας πάντα στο μυαλό μας τα κριτήρια της ΕΡΤ και της καλλιτεχνικής επιτροπής της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Με καλλιτεχνικούς όρους η επιλογή από την ΕΡΤ

Αρχικά να πούμε πως θεωρούμε ότι η ΕΡΤ θα κινηθεί και για την επόμενη χρονιά με την ίδια πετυχημένη συνταγή και για τον επόμενο διαγωνισμό. Δηλαδή με δημόσια ανακοίνωσή της να ζητήσει προτάσεις, από ερμηνευτές και δημιουργούς και μία επιτροπή από πρόσωπα κύρους να επιλέξουν την καταλληλότερη, αυτή που θα θεωρηθεί ότι θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στην Eurovision 2022. Φυσικά, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η συμμετοχή του κοινού με κάποιο τρόπο. Αυτά όμως θα αποφασιστούν σίγουρα σε μεταγενέστερο χρόνο.

Αυτό που θεωρούμε δεδομένο είναι ότι η ΕΡΤ θα επιλέξει και την επόμενη χρονιά με κριτήρια καθαρά καλλιτεχνικά και όχι αναγνωρισιμότητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο επόμενος εκπρόσωπος μας να είναι κάποιος πολύ αναγνωρίσιμος καλλιτέχνης. Όπως και να έχει η τελική επιλογή του ερμηνευτή, θα έχει να κάνει με το υποψήφιο τραγούδι που θα υποβάλει και όχι με το πόσο δημοφιλής είναι.

Με βάση όλα τα παραπάνω θα είναι και οι προτάσεις που θα διαβάσετε μέσα από την ιστοσελίδα μας. Γνωστοί και λιγότεροι γνωστοί καλλιτέχνες, που πιστεύουμε όμως ότι πληρούν τα κριτήρια της ΕΡΤ, για μια φρέσκια και αυθεντική εκπροσώπηση στον επόμενο διαγωνισμό. Ήδη, διαβάσατε για τον Good Job Nicky στο προηγούμενο μας άρθρο και τώρα συνεχίζουν με τον επόμενο.

ARCHOLEKAS για την Eurovision 2022;

Ο 17χρονος Γιάννης Αρχολέκας έχει καταφέρει όλο τον κόσμο να μιλάει για εκείνον. Όλοι μιλάνε για το απίστευτο ταλέντο του στο τραγούδι και παράλληλα να τον ψάχνουν σε κάθε λογαριασμό του στα social media ή και στα fan page που έχουν δημιουργηθεί για αυτόν.

Ασχολείται από μικρός με την μουσική και το τραγούδι είναι η αγάπη του. Στο κανάλι του στο YouTube έχει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες views με ένα cover του να ξεχωρίζει. Το Senorita των Shawn Mendes και Camila Cabello, έχει ξεπεράσει τα 1.600.000 views.

Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, με την δισκογραφική εταιρεία MINOS EMI, λαμβάνοντας και αυτή την φορά εξαιρετικές κριτικές.

Αυτό είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί με την MINOS EMI, με καθαρά pop ήχους, όπως και το πρώτο του τραγούδι: Τι Θα Πει Ο Κόσμος. Αξίζει να αναφερθεί πως την μουσική και τους στίχους τους γράφει ο ίδιος. O ARCHOLEKAS είναι υποψήφιος στα MAD VMA 2021, στην κατηγορία Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης.

Είναι σίγουρα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον και που με το κατάλληλο τραγούδι θα μπορούσε να επαναλάβει την επιτυχία της Stefania και γιατί όχι να βρεθεί και ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα!

Θα θέλατε να δείτε τον ARCHOLEKAS να εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για περισσότερες προτάσεις καλλιτεχνών για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022!

 

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν γίνει εθνικός τελικός και κερδίσει εντάξει ας πάει, αλλά τώρα με 2 single να το σκεφτόμαστε για eurovision το θεωρώ τραβηγμένο…
    Ελπίζω να μην κολλήσουν σε μέθοδος “Στεφανία” δηλαδή νέος/νέα γιατί ας μη ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό, η Στεφανια είχε μια πορεία στο τραγούδι ήδη από τα 10 και έπειτα στα 14 με τη junior Eurovision. Τι να πω για την ώρα σαν πρόταση-και είδος- δε με πολυ πείθει μου κάνει σαν κακή αντιγραφή του Mahmood ειδικά στο πρώτο single.
    Νωρίς είναι ακόμα,δε χρειάζονται βιαστικές κινήσεις.

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μας εκπροσωπήσει ο ARCHELAKOS. Όχι τουλάχιστον τα επόμενα χρόνια.
    Το παιδί θέλει πολύ, πολύ, πολύ, πολύ ,πολύ…. δουλειά ακόμη! Η μετάβαση από το YouTube (και τα τραγούδια που ερμηνεύει στο υπνοδωμάτιο του) στη σκηνή της Εurovision δεν μπορεί να γίνει σε μερικούς μήνες. Εκτος αυτού φωνητικά είναι πολύ αδύναμος ακόμη.

    Εκτος αν η ΕΡΤ έχει αποφασίσει να επιστρέψει στα μονοπάτια του 2016….

    Απάντηση
    • ,(Marizeta)
      ,(Marizeta) says:

      Συμπληρωματικά, για να μην πέσει η Ελλάδα στο τρυπακι της Κύπρου και αφού είχε μια κάποια επιτυχία να προσπαθεί να την αντιγράφει ξανά και ξανά θα πρέπει να στείλουμε έναν έμπειρο καλλιτέχνη με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, είναι ο μόνος τρόπος που βλέπω αυτή τη στιγμή…

      Απάντηση
  3. vasiazera
    vasiazera says:

    Το παιδί δεν το ξέρω και δεν ξέρω τις βάσεις που έχει πάνω στην μουσική. Εγώ σαν ιδέα θα πρότεινα μια κοπέλα επίσης νέα σε ηλικία ευρέως γνωστή στην Ελλάδα την Marseaux γιατί διαθέτει μια φωνή που σε ταξιδεύει απόλυτα και για την ηλικία των 19 χρόνων που είναι έχει κάνει κάτι πολύ απλά άπιαστο μπροστά σε άλλα παιδιά της ηλικίας της.

    Απάντηση
  4. Benedictos
    Benedictos says:

    Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αρκετά χρόνια να στείλουμε άντρα καλλιτέχνη όποτε προς τα εκεί παει το πράγμα..Αλλά φυσικά όχι τον συγκεκριμένο. Απευθείας ανάθεση σε ένα παιδάκι με δυο τραγουδάκια που τραγουδάει auto tune? Εντάξει προφανώς δεν θα μας εκπροσωπήσει ούτε ο Ρουβας ούτε η Παπαρίζου και κατά πασα πιθανότητα θα ναι κάποιος με λιγότερη αναγνωρισιμότητα αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο.. Πάντως κάτι ακούγεται ότι ετοιμάζει η Σατι για να στείλει στην ΕΡΤ για Eurovision..για ερευνήσετε το λίγο..

    Απάντηση
  5. C.G
    C.G says:

    Εξαιρετική επιλογή. Μακάρι με ένα ωραίο κομμάτι να μας εκπροσωπήσει. Προφανώς στους περισσότερους θα ξενίσει για πολλούς και διάφορους λόγους που με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

    Απάντηση
  6. Edward
    Edward says:

    Παιδια εγω πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλος καθ στο τραγουδι και στα φωνιτικα. Ειναι και πολυ ομορφο παιδι. Τωρα ολα αυτα που λετε ειναι λαθος (αποψη μου). Τωρα τα λετε αυτα αλλα αμα μας εκπρωσιπιση και κατακτησουμε την 2η θεση θα λετε αχ τι καλος που ειναι οποτε μην λετε απο τωρα κακίες για το παιδί καξ στην τελικη του χρονου θα είναι 18 δλδ ενιληκας. Και δεν πρεπει βα στέλνουμε μονο αναγνωριση μους γιατι οπως ειδαμε με την κυπρο μονο η Φούρειρα καταφερε να πιάσει καλη θεση, η Ηβη Αδαμου, η Ταμτα και τσαγκρινου δεν κατεκτησαν καλες θεσης ενω η Stefania πιυ την ξερει μονο η Ολλανδια επιασε την 10η θεση που ειναι μια παρα πολυ καλη θεση.

    Απάντηση
  7. KP
    KP says:

    Είστε απίθανοι εκεί στο EurovisiomFun… Από την μία κρίνετε αυστηρά αυτό που επαναλαμβανει η Κύπρος από το 2018 και μετά και ταυτόχρονα παρουσιάζετε “καλλιτέχνες” για την Ελλάδα που βασίζεται σε αυτό που έγινε φέτος με την Στεφάνια.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Διόρθωση..eurovisioNfun. Ευχαριστούμε. Υπάρχει βεβαια μια ειδοποιός διαφορά..Αφενος η ΕΡΤ το εκανε ΜΙΑ φορα κ αφετερου στην ΕΡΤ πέτυχε. Αν το ξανα κάνει κ αποτυχει κ μετα το ξανα κάνει κ αποτυχει, τοτε θα εχουμε μια ιδια περιπτωση με το ΡΙΚ..οποτε εχουμε μελλον.

      Απάντηση
  8. M.G
    M.G says:

    Εγώ δεν θέλω να σχολιάσω τον ARCHOLEKAS, σκέφτομαι όμως εδώ και πολλά χρόνια οτι θα έπρεπε να στείλουμε τους Villagers of Ioannina City στην eurovision, γιατί έχουν πολύ διαφορετικό και ωραίο ήχο, συνδυάζοντας και την παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ας ξεφύγουμε επιτέλους απο τα κλασικά ποπ κομμάτια.

    Απάντηση
  9. Eva
    Eva says:

    Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να πάει στην Eurovisιon! Έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να στείλουμε έναν ποιο έμπειρο καλλιτέχνη σαν την Τζόζεφιν ή κάποιον άλλον. Ο ARCHOLEKAS έχει εμπειρία μόνο με το Auto-Tune!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *