Ελλάδα: Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Stefania στα MAD VMA 2021! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Τα MAD Video Music Awards 2021 επιστρέφουν με πρόσωπα έκπληξη και live κοινό! Στις 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο μουσικός θεσμός του καλοκαιριού. Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα απολαύσουμε είναι φυσικά και η Stefania. Η εκπρόσωπος μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που με το Last Dance έφερε και πάλι την χώρα μας στην πρώτη δεκάδα της τελικής βαθμολογίας μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια αποτυχιών, θα δώσει δυναμικό παρών. Ποια τραγούδια όμως θα μας παρουσιάσει η Stefania στην σκηνή των MAD VMA 2021; Με ποιον καλλιτέχνη θα συνεργαστεί; Σας τα αποκαλύπτουμε όλα στο αποκλειστικό μας άρθρο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

Συνεργασία έκπληξη για την Stefania

Δεν θα μπορούσε να μην ερμηνεύσει φυσικά η Stefania το Last Dance, το τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου, ARCADE και Sharon Vaughn, με το οποίο η 18χρονη ερμηνεύτρια μας εκπροσώπησε στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Stefania θα το ερμηνεύσει σε piano version, σε ντουέτο όμως αυτή την φορά! Μαζί της θα είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο ARCHOLEKAS, τον οποίο σας παρουσιάσαμε μέσα από το Eurovisionfun ως ένα από τα ονόματα που θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο μέλλον, στον διαγωνισμό!

Το Last Dance όμως δεν θα είναι το μοναδικό τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Stefania. Στην σκηνή των MAD VMA 2021 θα μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι, διά χειρός φυσικά Δημήτρη Κοντόπουλου και αυτό. Το τραγούδι, που αναμένεται να είναι και καλοκαιρινό hit, έχει πολύ έντονο άρωμα Eurovision, αφού βρέθηκε αρκετά κοντά στο να εκπροσωπήσει τόσο την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο. Για αυτό όμως θα σας ενημερώσουμε μόλις κυκλοφορήσει.

Χωρίς ακόμη να είναι βέβαιο είναι πιθανό να δούμε την Stefania και σε ένα ακόμη ντουέτο, με γνωστό Έλληνα ερμηνευτή, που επίσης θα προκαλέσει αίσθηση!

Στις 4 Ιουλίου η μετάδοση των βραβείων

Τα Mad Video Music Awards 2021 θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουνίου και για πρώτη φορά θα έχουν παράλληλες δράσεις σε διαφορετικούς χώρους! Στην εκδήλωση κορύφωσής τους στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθήσουν από κοντά όλες τις απονομές των 16+1 βραβείων, 6 εντυπωσιακά live acts και μέσω των οθονών του επιβλητικού σκηνικού 15 ακόμα ξεχωριστά acts από ένα άλλο stage και χώρο!

Τα Mad Video Music Awards 2021 επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA! Την Κυριακή 4 Ιουλίου θα απολαύσουμε πολλές μουσικές στιγμές, backstage εκπλήξεις και αποκλειστικά στιγμιότυπα σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show.

Εννοείται φυσικά πως για όλους εμάς τους fans του διαγωνισμού, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην εμφάνιση της Stefania και στην κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της, που όπως είπαμε παραπάνω έχει έντονο άρωμα από Eurovision!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Stefania και archolekas….
    Ελπίζω η ΕΡΤ να μη μας προετοιμάζει για τον επόμενο εκπρόσωπο μας, μέσω αυτής της συνεργασίας….
    Από αυτά που έχω ακούσει το παιδί μου φαίνεται ακόμα “λίγο” να εκπροσωπήσει τη χώρα και αν επιλεγεί ίσως να έχει την τύχη του Eliot (Bελγιο 2019). Άλλη η πορεία της Στεφανίας προ eurovision και άλλη του archolekas… ελπίζω να πάρουν τη σωστή απόφαση για του χρόνου και να υπάρξει μια ανατροφοδοτηση από εσάς προς την ΕΡΤ και ελπίζω ο κρατικός μας φορέας να μην τα θαλασσωσει μετά την πολύ σωστή διαχείριση της φετινής συμμετοχης, και του 2019 για εμένα, απλώς φέτος βγήκε και βαθμολογικά.
    Σαφώς και ανυπομονούμε να ακούσουμε το νέο κομμάτι της Στεφανίας!! Ελπίζω βέβαια να μην είναι καλύτερο από το LD, όπως το 2020 το “Friday” αποδείχτηκε κάπως καλύτερο,η έστω πιο ώριμο, από το “Supergirl” που εν τέλη επέλεξαν γιατι τότε θα είναι αναγκαία η ανάμειξη του κοινού στην τελική επιλογή του τραγουδιού αν όχι και του καλλιτέχνη…
    ΥΓ: φημολογείται ότι ίσως υπάρξει συνεργασία Στεφανίας-Αργυρού και ίσως είναι guest η Αζερα “Mata Hari” σε συνεργασία με την Ζοζεφίν, ισχύει κάτι από τα δύο;

    Απάντηση
    • Marios
      Marios says:

      Φίλε και σε 20 χρόνια δεν θα είναι έτοιμος αυτός, δεν το έχει, ντροπή να τραγουδήσει με την Στεφανια αυτός, έλεος, θα προτιμούσα το Καλομοιρακι μας που ταιριάζουν απίστευτα με την Στεφανία, αυτός ο αρχολεκας και η Βαρβάρα Αργυρου είναι Κριντζ!!!

      Απάντηση
  2. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Απο που και ως που με αυτο το παιδι; Ποιο ειναι αυτο το παιδι; Μονο κατι βιντεακια βλεπω στο youtube ενος λεπτου μεσα στο autotune…
    Μην μας απογοητευσεις ετσι Ερτ…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *