Ηνωμένο Βασίλειο: Το BBC θέλει την Jessie J για την Eurovision 2022!

Η τελευταία θέση στον φετινό διαγωνισμό, με μηδενικά τόσο στην ψηφοφορία του κοινού, όσο και των κριτικών επιτροπών, φαίνεται πως ταρακούνησε το BBC, που θέλει απεγνωσμένα ένα καλό αποτέλεσμα στην Eurovision 2022. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ο βρετανικός τύπος, η Jessie J είναι η καλλιτέχνης που επιθυμεί η δημόσια τηλεόραση της χώρας, να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο, τον ερχόμενο Μάιο στην Ιταλία!

Φρένο θέλουν να βάλουν στα άσχημα αποτελέσματα στο ΒΒC

Η The Sun επικαλούμενη πηγή από το BBC, αναφέρει πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για την Eurovision 2022. Το BBC μάλιστα έχει ήδη σχηματίσει μία λίστα με καλλιτέχνες που θα ήθελε για τον επόμενο διαγωνισμό. Στην κορυφή αυτής της λίστας είναι η Jessie J.

Η ομάδα παραγωγής είναι απελπισμένη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά την φετινή αποτυχία και προσπαθεί να δελεάσει το κορυφαίο ταλέντο με υποσχέσεις για προσοδοφόρες πωλήσεις δίσκων και διεθνή έκθεση.

Είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στη μάχη και πιστεύουν ότι η Jessie θα ήταν τέλεια επιλογή. Έχει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη.

Αλλά η Jessie είναι απαιτητική, οπότε η αποδοχή της πρότασης μπορεί να είναι πιο δύσκολη από ό, τι νομίζουν.

Ποια είναι η Jessie J

Η Jessie J είναι 33 ετών. Είναι γέννημα θρέμμα του Λονδίνου, όπου έχει την μόνιμη κατοικία της μέχρι και σήμερα. Ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 11 ετών, συμμετέχοντας στο μιούζικαλ του West End, Whistle Down the Wind . Σπούδασε στο μουσικό σχολείο BRIT προτού υπογράψει με τη Gut Records. Λίγο αργότερα έφτασε σε συμφωνία σύνταξης τραγουδιών με τη Sony / ATV Music Publishing .

Ξεχώρισε αμέσως με το πρώτο της single, ενώ με την επόμενη κυκλοφορία της, Price Tag, κατέκτησε τα κορυφαία charts σε δεκαεννέα χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και ακολούθησε η κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της, Who You Are το 2011, που έφτασε στο νούμερο δύο στο ΗΒ.

Πολλές επιτυχίες ακολούθησαν τόσο στο εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό, γνωρίζοντας διεθνή καταξίωση. Το 2012, η ​​Jessie J εμφανίστηκε στη έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τον Ιούνιο, καθώς και στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο στις 12 Αυγούστου.

Ήταν coach στο The Voice UK, The Voice Kids UK, αλλά και The Voice Australia. Όλος ο πλανήτης υποκλίθηκε στο ταλέντο της μετά την εμφάνισή της στο Hunan TV, στο μουσικό reality Singer.

Το Ηνωμένο Βασίλειο εκπροσώπησε στην Eurovision 2021 ο James Newman με το τραγούδι Embers, καταλαμβάνοντας την τελευταία 26η θέση στον μεγάλο τελικό, λαμβάνοντας το απόλυτο μηδέν, τόσο από το κοινό, όσο και από τις κριτικές επιτροπές.

Θα θέλατε να δείτε την Jessie J να εκπροσωπεί το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2022;

Πηγή: The Sun
1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ίσως να ήταν μια καλή επιλογή, αλλά μόνο το όνομα δεν αρκεί… Νομίζω το έχει δει και η ίδια η χώρα που το ’13 έστειλε ολόκληρη Tyler και έχοντας ένα αξιοπρεπές αλλά κάπως αδιάφορο κομμάτι, κατέληξε 19η…
    Ίσως να πρέπει να αλλάξει ριζικά την προσέγγιση του το ΗΒ. Ένας εθνικός τελικός που θα δίνει την ευκαιρία και σε Ουαλους, Σκωτσέζους κλπ να διαγωνιστούν θα ήταν πιο σωστή, κατά τη γνώμη μου, κίνηση. Κακά τα ψέματα τα τελευταία χρόνια η χώρα επιλέγει κατά βάση Άγγλους εκπροσώπους και όπως βλέπουμε έχει από μέτρια ως πολύ κακά αποτελέσματα…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *