Η Susanne Georgie ελπίζει ακόμη ότι θα φέρει την Ανδόρρα πίσω στην Eurovision!

Παρά την αντίθετη δήλωση του γενικού διευθυντή της δημόσιας τηλεόρασης της Ανδόρρας, η Susanne Georgie – τελευταία εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό, συνεχίζει να ελπίζει αλλά και να προσπαθεί ότι το κρατίδιο των Πυρηναίων θα επιστρέψει στην Eurovision 2022.

Αποφασισμένη να φέρει την Ανδόρρα πίσω στον διαγωνισμό η Susanne

Απαντώντας σε ερωτήσεις των fans στο Instagram, η Susanne Georgie δήλωσε πως ακόμα ελπίζει ότι η Ανδόρρα θα επιστρέψει στον μουσικό διαγωνισμό, αφού αυτό είναι μία απόφαση της κυβέρνησης και όχι του γενικού διευθυντή της δημόσιας τηλεόρασης.

Έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα σχετικά με την δήλωση της τηλεόρασης της Ανδόρας σχετικά με την μη επιστροφή στην Eurovision το 2022. Καθώς αναφέρθηκα ονομαστικά σε αυτήν τη δήλωση, ένιωθα ότι ήταν δίκαιο να απαντήσω. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από την κυβέρνηση της Ανδόρας, ιδιοκτήτης της δημόσιας τηλεόρασης. Έχω ακόμα μεγάλες ελπίδες και πίστη στην κυβέρνησή μας και εξακολουθώ να προσπαθώ να βρω μια τέλεια λύση για την επιστροφή στην Eurovision το 2022. Τίποτα ή κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει όταν παλεύω με τον πνεύμα του Βίκινγκ. Σας υπόσχομαι ότι είμαι ακόμη 100% αποφασισμένη να συμβεί αυτό. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!!!!!

Susanne Georgie

Η δημόσια τηλεόραση της Ανδόρρας έχει αντίθετη άποψη

Λίγο μετά το τέλος της Eurovision 2021, o Xavier Mujal, γενικός διευθυντής της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας RTVA, σε σχόλιο του σε ισπανική ιστοσελίδα, είχε αναφέρει πως δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο της επιστροφής.

Η δυνατότητα επιστροφής στην Eurovision δεν βρίσκεται στο τραπέζι, ανεξάρτητα από το αν κάποιος πρώην εκπρόσωπος είχε μιλήσει με την κυβέρνηση. Αυτή είναι η ευθύνη της RTVA και προς το παρόν, δεν περιλαμβάνεται στα έργα μας.

Το ερώτημα που τώρα δημιουργείται είναι ποιανού τελικά ευθύνη είναι η απόφαση για επιστροφή ή όχι της Ανδόρρας στον διαγωνισμό. Σε αντίστοιχες δηλώσεις του πέρσι ο Xavier Mujal έλεγε πως την τελική απόφαση θα λάβει η κυβέρνηση και όχι η δημόσια τηλεόραση. Σε αντίστοιχο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις βουλευτών και υπουργών της χώρας. Μάλιστα η Susanne Georgie το καλοκαίρι του 2020 αποκάλυψε πως είχε λάβει το πράσινο φως από την κυβέρνηση για την επιστροφή το 2022, έχοντας εξασφαλίσει και χορηγό.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα, για τις οποίες φυσικά και θα σας ενημερώσουμε.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *