Ιταλία: Η αποστολή του RAI στα κεντρικά της EBU για την πρώτη συνάντηση της Eurovision 2022!

Η πρώτη συνάντηση της ιταλικής αντιπροσωπείας με το Reference Group πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της EBU στην Γενεύη.Την πρώτη του συνεδρίαση μετά το τέλος του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, πραγματοποίησε στην Γενεύη το Reference Group. To Reference Group αποτελείται από αρχηγούς αποστολών, που έχουν εκλεγεί στην θέση αυτή, εκτελεστικούς παραγωγούς από προηγούμενους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς που διοργάνωσαν τον διαγωνισμό και τον εκτελεστικό επόπτη της EBU. Αντικείμενο τους είναι η εύρυθμη διοργάνωση του διαγωνισμού από χρονιά σε χρονιά.

Η αρχηγός αποστολής της Ιταλίας,  Simona Martorelli, σε θριαμβευτικό τόνο μοιράστηκε τις σκέψεις της για την ευκαιρία που θα έχει η Ιταλία να φιλοξενήσει τον Μάιο του 2022 τον διαγωνισμό.

Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός γύρω από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στην Ιταλία. Αυτή η νίκη συνδυάζεται με ένα συναίσθημα αναγέννησης που πραγματικά χρειάζεται η Ιταλία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το Reference Group για την παραγωγή μίας απίστευτης Eurovision στην Ιταλία το 2022.

Στην ιστορία της Eurovision, το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Waterloo του ABBA και η αγαπημένη μου ιταλική συμμετοχή είναι, φυσικά, το Zitti E Buoni του Maneskin! 

Η Simona Martorelli μάλιστα ανέφερε πως μέσα στο καλοκαίρι θα ξέρουμε την πόλη που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2022.

Το πρώτο μας καθήκον είναι φυσικά να βρούμε μία υπέροχη διοργανώτρια πόλη, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για το σόου του επόμενου έτους.

Ο εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision Martin Österdahl καλωσόρισε το Reference Group στα κεντρικά γραφεία της EBU στη Γενεύη της Ελβετίας, σημειώνοντας πόσο χαρούμενος είναι που μετά από 18 μήνες το κεντρικό όργανο του διαγωνισμού συνεδριάζει διά ζώσης.

Όπως αντιλαμβάνεστε η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision 2022 μόλις ξεκίνησε!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: Eurovision.tv

Σημείωση για την φωτογραφία: Από αριστερά προς τα δεξιά: Claudio Fasulo, αναπληρωτής διευθυντής του RAI Uno, Simona Martorelli (RAI), Felix Bergsson (RÚV), David Tserunyan (AMPTV), Martin Österdahl (EBU), Carla Bugalho (RTP), Yuval Cohen (KAN) Sietse Bakker (NPO), Astrid Dutrenit (NPO), Frank-Dieter Freiling (ZDF).

(Ο Claudio Fasulo δεν είναι μέλος του Reference Group και η Alexandra Redde (FTV) που είναι, απουσιάζει από τη φωτογραφία.)

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *