Ρωσία: Στην Μόσχα η Dream Team | Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την Eurovision 2022!

Αμέσως μετά το τέλος του φετινού διαγωνισμού, ο Philipp Kirkorov σε δηλώσεις του ανέφερε πως το 2022 επιστρέφει στην Eurovision για την Ρωσία. Καθόλου χρόνο φαίνεται πως δεν χάνει η Dream Team, αφού οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός βρίσκονται στην Μόσχα, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το ταξίδι για την Eurovision 2022 μόλις ξεκίνησε!

Το κανάλι Russia θα επιλέξει τον εκπρόσωπο της χώρας για τον επόμενο διαγωνισμό, οπότε εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι κατά πάσα πιθανότητα στο project για την συμμετοχή της Ρωσίας θα δούμε να εμπλέκεται η Dream Team. Οι Philipp Kirkorov και Δημήτρης Κοντόπουλος θα είναι οι δημιουργοί του τραγουδιού, ο Φωκάς Ευαγγελινός θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής, ενώ ο Ηλίας Κοκοτός θα είναι ο project manager όλου του εγχειρήματος.

Δύο τρίτες και μία έβδομη θέση είναι τα τελευταία πλασαρίσματα της Dream Team με τα χρώματα της Ρωσίας στον διαγωνισμό και το καλό αυτό σερί θέλουν να συνεχιστεί.

Οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός βρίσκονται στην Μόσχα, για τις πρώτες διεργασίες σχετικά με την Eurovision 2022. Σαφέστατα αυτό που προέχει είναι η επιλογή του καλλιτέχνη, αλλά και του τραγουδιού. Το κανάλι Russia έχει αποδείξει πως τους ενδιαφέρει πρωτίστως και η τηλεθέαση που σημειώνει ο διαγωνισμός στην χώρα, οπότε δεν θα πρέπει να αποκλείουμε την επιλογή ενός μεγάλου ονόματος για την Ρωσία την επόμενη χρονιά.

Την Ρωσία φέτος εκπροσώπησε η Manizha με το Russian Woman, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση στον μεγάλο τελικό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την Ρωσία στην Eurovision 2022!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μόλις βρήκαμε ποια χώρα έχει ήδη κλειδώσει μια πολύ καλή θέση στον τελικό λόγω Κιρκοροφ…
    Εδώ έφτασε την μέτρια συμμετοχη της Μολδαβίας-κατ’εμε και πολλούς άλλους- ως την 13η θέση…
    ΥΓ: Η συμμετοχη της MANIZHA μια από τις καλύτερες που έχει στείλει η Ρωσία τα τελευταία χρόνια!

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      E καλά όχι μόνο τη Μολδαβία. Και άλλους τους έφτασε ψηλά. Φαίνεται τη γλιτώσαμε για το 2022, τώρα θα μας αναλάβουν πάλι το 2023.

      Απάντηση
      • Stavros
        Stavros says:

        Δεν καταλαβαινω το τοσο hate και κακια για την ελληνικη συμμετοχή φετος ειλικρινα ομως. Δηλαδη μου λες οτι ο κιρκοροφ μας “εσπρωξε”;; και η 10η θέση στο κοινο πως εξηγειται δηλαδη;; Επίσης για αυτο π λες οτι μας εχουν “κατσικωθει” απτο 2009 μεχρι το 2017 μεσολαβησαν 8 χρονια, και μετα απτο 17 μεχρι το 21 αλλα 4. Τεσπα κ παλι δεν μπορω να το εξηγησω αυτο το φαινομενο, πραγματικα τετοια μανια να θαψεις την συμμετοχη να πω οτι βγηκαμε τίποτα 19οι, εδω 10αδα μπηκαμε, το καλυτερο πλασαρισμα των τελευταιων ετων χαχαχα. Τι να πω, ειναι να απορει κανεις

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *