2021 MAD Video Music Awards: Δείτε αποσπάσματα από τη βραδιά των βραβείων

Χθες το βράδυ έλαβαν χώρα τα 18α MAD Video Music Awards (MAD VMA 2021) στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με την παρουσία κοινού αλλά και με την εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω της πανδημίας COVID19.

Η λαμπερή και φέτος διοργάνωση περιελάμβανε τους περισσότερους από τους αστέρες της εγχώριας μουσικής σκηνής, ενώ ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον και για τους Eurofans καθώς η φετινή μας εκπρόσωπος Stefania όχι μόνο ήταν υποψήφια στην κατηγορία καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου αλλά και ερμήνευσε τη φετινή της συμμετοχή Last Dance στην ballad version ντουέτο με τον Archolekas, έναν ακόμα νέο ανερχόμενο καλλιτέχνη. Στη συνέχεια της βραδιάς η Stefania ανέβηκε ξανά στη σκηνή, αυτή τη φορά για να ερμηνεύσει ντουέτο στα ελληνικά μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Από τη φετινή Eurovision, φυσικά ήταν παρούσα και η Έλενα Τσαγκρινού η οποία ερμήνευσε το El Diablo αλλά και η εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν Efendi όπου σε ντουέτο με την Josefin ερμήνευσαν το ξεσηκωτικό Mata Hari.

Φυσικά η βραδιά είχε και τις εμφανίσεις Eurostars από προηγούμενες χρονιές, όπως της number one Έλενας Παπαρίζου, της Ελένης Φουρέιρα, της Τάμτα, της Katerine Duska και της Ήβης Αδάμου.

Μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από τη βραδιά των βραβείων, στο βίντεο που ακολουθεί από το κανάλι του MAD στο YouTube.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως ολόκληρη η βραδιά των μουσικών βραβείων θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 4 Ιουλίου μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Η Στεφανία ήταν υποψήφια στις κατηγορίες καλυτερο video – pop και καλύτερο βίντεο της χρονιάς. Μόνο πρωτοεμφανιζόμενη δεν την λες με τόσα χρόνια πορείας που έχει

    Απάντηση
    • Eurovision Greece
      Eurovision Greece says:

      Για την Ελλάδα ίσως και να θεωρείται πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνης αφού ήταν υποψήφια στη συγκεκριμένη κατηγορία στα προηγούμενα MAD VMA

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Οι περισσότεροι Eurostars ήταν πολύ εντυπωσιακοι(σκηνικά γιατί φωνητικά δεν κρίνω αφού η υποτιθέμενη χρήση μικροφώνου είναι σχεδόν αστεία) από μικρά αποσπάσματα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.
    Προσωπικά μόνο η Τσαγκρινού δεν μου άρεσε στο ντουέτο με τον Ταραρατη(αν τον λέω σωστά). Στεφανία, Παπαρίζου, Φουρέιρα και Αδάμου πολύ καλές.
    Προφανώς και η Στεφανία θα μας απασχολήσει θετικά τα επόμενα χρόνια και επιβάλλεται να μας ξανά εκπροσωπήσει στο άμεσο μέλλον.
    Ενδεχομένως η Josephine με ένα χορευτικό κομμάτι που να μην θέλει τρελές φωνητικές απαιτήσεις να ήταν μια καλή επιλογή για του χρόνου, είτε για Ελλάδα είτε για Κύπρο.
    ΥΓ: στο ντουέτο της Στεφανίας με τον Archolekas, το παιδί μου φάνηκε πολύ λίγο και ηταν λες και τραγουδουσε η Στεφανία με το μικρό της ξάδερφο. Ελπίζω να μην κινηθεί προς τα εκεί η ΕΡΤ…
    Υπάρχουν πολύ καλύτερες (και εναλλακτικες αν αυτό θέλει η ΕΡΤ) επιλογές.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *