Archolekas: “Η Eurovision για μένα σημαίνει πάρα πολλά”!

Στο πλαίσιο της εμφάνισης του στα MAD VMA 2021, o Archolekas που θα ερμηνεύσει το Last Dance μαζί με την Stefania, μίλησε και για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ο νεαρός pop τραγουδιστής για μία ακόμη φορά εξέφρασε το μεγάλο του ενδιαφέρον για την Eurovision:

Η Eurovision για μένα σημαίνει πάρα πολύ. Θα πήγαινα! Δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι κάτι που με τραβάει!

Archolekas

Για τον Archoleka και το ενδεχόμενο να τον δούμε στο διαγωνισμό της Eurovision, διαβάσατε φυσικά πρώτοι μέσα από το Eurovisionfun.

ARCHOLEKAS για την Eurovision 2022;

Ο 17χρονος Γιάννης Αρχολέκας έχει καταφέρει όλο τον κόσμο να μιλάει για εκείνον. Όλοι μιλάνε για το απίστευτο ταλέντο του στο τραγούδι και παράλληλα να τον ψάχνουν σε κάθε λογαριασμό του στα social media ή και στα fan page που έχουν δημιουργηθεί για αυτόν.

Ασχολείται από μικρός με την μουσική και το τραγούδι είναι η αγάπη του. Στο κανάλι του στο YouTube έχει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες views με ένα cover του να ξεχωρίζει. Το Senorita των Shawn Mendes και Camila Cabello, έχει ξεπεράσει τα 1.600.000 views.

Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, με την δισκογραφική εταιρεία MINOS EMI, λαμβάνοντας και αυτή την φορά εξαιρετικές κριτικές.

Αυτό είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί με την MINOS EMI, με καθαρά pop ήχους, όπως και το πρώτο του τραγούδι: Τι Θα Πει Ο Κόσμος. Αξίζει να αναφερθεί πως την μουσική και τους στίχους τους γράφει ο ίδιος. O ARCHOLEKAS είναι υποψήφιος στα MAD VMA 2021, στην κατηγορία Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης.

Θα θέλατε να δείτε τον Archolekas στην σκηνή της Eurovision;

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Και εγώ θα πήγαινα, αλλά ως θεατής…
    Δεν κάνουν όλοι για όλα. Για τα επόμενα (αρκετά) χρόνια τον θεωρώ πολύ άπειρο και ακατάλληλο για να μας εκπροσωπήσει, πόσο μάλλον με απευθείας ανάθεση που δε θα δικαιολογείται με τίποτα.Καλα, η όποια σύγκριση με τη Στεφανία, πλην της ηλικίας, θα είναι τουλάχιστον ατυχης.

    Απάντηση
  2. ΠΕΤΡΟΣ
    ΠΕΤΡΟΣ says:

    Ελπίζω να μην σημαίνει πολλά αυτό το παιδί για την ΕΡΤ. Συγνώμη που φαίνομαι κακός αλλά ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Δεν έχει εμπειρία με stage πόσο μάλλον με “κοινό” σε αντίθεση με τη Στεφανία που τα φώτα της δημοσιότητας είχαν πέσει απο πολύ μικρή πάνω της. Φυσικά και δεν εννοώ το κομμάτι της φήμης αλλά της εμπειρίας.

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Απ’ αυτά που έχω ακούσει να τραγουδάει, τον θεωρώ άκρως ακατάλληλο για να μας εκπροσωπήσει.
    Εαν τελικά του γίνει ανάθεση θα είναι argo vol.2….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *