Dima Bilan: Υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Eurovision;

Σε συνέντευξή του στο ρωσικό OK! Magazine ο γνωστός σε όλους μας Ρώσος star και νικητής της Eurovision 2008 Dima Bilan μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, συμπεριλαμβανομένου του ενδεχομένου να επιστρέψει στην Eurovision, καθώς και για τη φετινή εκπρόσωπο της Ρωσίας Manizha.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα ήθελε να εμφανιστεί ξανά στην σκηνή της Eurovision, ο Dima απάντησε:

Δεν μπορώ να πω κάτι σχετικά με αυτό, γιατί… καταλαβαίνετε γιατί.

Το OK! Magazine συνέχισε ρωτώντας τον εάν είναι μια περίπτωση του “ποτέ μη λες ποτέ”, στο οποίο απάντησε:

Μάλλον, ναι. Ακούω ολοένα και πιο συχνά ότι με εκτιμούν από διάφορες πλευρές και νομίζω πως θα με ωθήσουν εκεί έξω κάποια στιγμή.

Αργότερα, ο Dima πρόσθεσε:

Μια από τις πρώτες ερωτήσεις που μου θέσατε, σχετικά με την Eurovision, είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να πω τίποτα, επειδή τα πάντα ακόμα συζητούνται. Ίσως το 2022 να μετατραπεί σε κάτι λαμπρό, ποιος ξέρει.

Όσον αφορά τη φετινή εκπρόσωπο της Ρωσίας Manizha, ο Bilan ήταν από τους πρώτους Ρώσους καλλιτέχνες που ήδη από τον Μάρτιο την είχαν υποστηρίξει μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε στην χώρα τόσο το τραγούδι της λόγω του φεμινιστικού του περιεχομένου, όσο και η ίδια, λόγω της καταγωγής της από το Τατζικιστάν.

Ο Dima επί τη ευκαιρία είπε πως λατρεύει το τραγούδι της και θεώρησε την σκηνική της εμφάνιση ιδιαίτερα αυθεντική, προσθέτοντας επίσης τα εξής:

Εμπνέομαι από τον τρόπο με τον οποίο η Manizha τα κατάφερε και αντιμετώπισε τη μεγάλη αυτή σκιά μίσους, ευτυχώς. Το πέρασα κι ο ίδιος αυτό αρκετές φορές, αλλά με διέλυσε και χρειάστηκα πολύ καιρό μετά για να συνέλθω. Την έβλεπα και καταλάβαινα πως ναι, είναι δυνατή, είναι ενδιαφέρουσα κι ήταν ήδη από πριν, δεν προέκυψε από το πουθενά, μιλούσε ανέκαθεν για αυτού του είδους τα κοινωνικά προβλήματα και υποστήριζε τη θέση της.

Επιστρέφοντας στο θέμα της δικής του εμπειρίας στην Eurovision, ο Dima είπε τα εξής:

(Το συναίσθημα του να είσαι διαλυμένος ψυχολογικά) μένει πίσω από τις κάμερες, πίσω από την σκηνή. Ο κόσμος θυμάται μόνο τη νίκη ή την λαμπρή εμφάνιση. Και τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό ενός ανθρώπου, είναι κάτι που κανείς δεν ξέρει, δεν μπορείς να είσαι μέσα στο μυαλό τους. Αναλύω μονίμως το πόση προσπάθεια χρειάζεται για να γίνει κάτι. Είμαι ένα άτομο που ήρθε αντιμέτωπο με όλα αυτά, καθώς μου έλεγαν “μην γυρίσεις χωρίς τη νίκη”. Μερικά διάσημα πρόσωπα, πολιτικοί, έλεγαν ότι δεν είχα πιθανότητες, θα μπορούσαν να το ορκιστούν”.

Θα θέλατε να δείτε τον Dima Bilan στην σκηνή της Eurovision για ακόμη μια φορά; Πείτε μας στα σχόλια!

1 reply
  1. 12345
    12345 says:

    Ax έλεος, λυπηθείτε μας. Ήδη κατάφερε να πάρει το βραβείο, τι άλλο επιζητά από τον διαγωνισμό; Μια χώρα μεγαλύτερη από τον Πλούτωνα έχει την υποχρεώση να μην ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *