Eurovision 2021: Οι πρωταθλητές στην τελευταία θέση στις βαθμολογίες κριτικών επιτροπών και τηλεοπτικού κοινού!

39 χώρες έλαβαν φέτος μέρος στον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Το αποτέλεσμα του τελικού νικητή, προέκυψε ύστερα από την ψήφο τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και των τριάντα εννέα επιτροπών κάθε χώρας.

Η επιτροπή κάθε χώρας απαρτιζόταν από 5 μέλη, τα οποία βαθμολόγησαν όλα τα τραγούδια, πλην της δικής τους χώρας φυσικά. Στο σύνολο 195 πρόσωπα, εκτός από τον προσωπικό τους νικητή, ανέδειξαν και τους πρωταθλητές των τελευταίων θέση. Το ίδιο έκανε και το τηλεοπτικό κοινό από όλη την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Σύμφωνα λοιπόν, με έναν πίνακα, που δημοσιεύθηκε από το Eurovisionario, αποκαλύφθηκε ποια τραγούδια κατατάχθηκαν περισσότερο στην τελευταία θέση από τα 195 μέλη των διεθνών κριτικών επιτροπών αλλά και από τους τηλεθεατές από το σπίτι.

Παρακάτω βλέπετε τον πίνακα που δημοσιεύθηκε από το Eurovisionario:

Παρατηρούμε λοιπόν ότι η Γερμανία και η Μολδαβία, ήταν οι δύο χώρες που ήρθαν τελευταίες στις περισσότερες εκ των 39 χωρών. Συγκεκριμένα και οι δύο, κατατάχθηκαν σε 6 κριτικές επιτροπές στην τελευταία θέση.

Ακολουθούν Αλβανία και Ισπανία, που ήταν οι πρωταθλητές των τελευταίων θέσεων σε 4 χώρες η καθεμιά τους και Αζερμπαϊτζάν, Ηνωμένο Βασίλειο και Νορβηγία σε 3 αντίστοιχα.

Από την άλλη στη ψηφοφορία του τηλεοπτικό κοινό, το Ηνωμένο Βασίλειο, ήρθε στην τελευταία θέση 14 φορές. Υπενθυμίζουμε, ότι η χώρα απέσπασε το απόλυτο μηδέν τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, όσο και στις κριτικές επιτροπές.

Ακολούθησε, η διοργανώτρια, Ολλανδία, με 8 τελευταίες θέσεις, με την Ισπανία και την Μολδαβία να ακολουθούν με 6 και 5 τελευταίες θέσεις αντίστοιχα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Γερμανία, που συγκέντρωσε μηδέν βαθμούς στο τηλεοπτικό κοινό, δεν ήρθε σε καμία τηλεψηφοφορία στην τελευταία θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

 

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Η Μολδαβία τελευταία στο Televote της Κύπρου!!! Ουαου.

    Ασχολίαστες οι τελευταίες θέσεις για Βέλγιο, Ουκρανία, Λιθουανία και Σουηδία από τις επιτροπές της Αλβανίας, Ισπανίας, Βόρεια Μακεδονίας και Μολδαβίας αντίστοιχα.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η Μολδαβία έχει μαζέψει τις περισσότερες τελευταίες θέσεις είτε σε televoting είτε σε επιτροπές και τελικά βρέθηκε στην 13η θέση(!) με ένα κομμάτι άθλια στημένο και ερμηνευμένο (σχεδόν εξολοκλήρου η Χαλκίτη το ερμήνευε, βλ. Aphrodisiac)…
    Αν δούμε και από πού προήλθαν οι υψηλές βαθμολογίες ειδικα σε επιτροπές (12αρι από Ρωσία και Βουλγαρία) μπορούμε να καταλάβουμε πόσο κακό κάνει ο Κιρκοροφ στο θεσμό και πως έχει καταντήσει το διαγωνισμό σε εργολαβία…

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      παρωπίδα (θηλυκό)
      δερμάτινη καλύπτρα που τίθεται ανά ζεύγος πλευρικά των ματιών των ζεμένων ζώων, αναφέρεται κυρίως στον πληθυντικό παρωπίδες.
      (μεταφορικά) στενότητα αντίληψης, μονόπλευρη αντίληψη.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *