MAD VMA 2021: Stefania & ARCHOLEKAS θα ερμηνεύσουν μαζί το Last Dance!

Είναι νέοι, ωραίοι και γεμάτοι ζωντάνια! Stefania & Archolekas, στο πιο γλυκό ντουέτο – έκπληξη! Ανακοινώθηκε επισήμως πως οι δύο νεαροί καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν μαζί το Last Dance, στην σκηνή των MAD VMA 2021.

Για τον Archolekas διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο μας, όπου σας τον παρουσιάσαμε ως μία πρόταση για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Στην σκηνή των MAD VMA 2021 η Stefania και ο Archolekas θα ερμηνεύσουν μία piano version του τραγουδιού. Mάλιστα τα δύο παιδιά έχουν ξεκινήσει τις πρόβες τους!

Σας υπενθυμίζουμε πως η Stefania θα ερμηνεύσει και το Mucho Calor, το νέο της δηλαδή single, αλλά και ένα ακόμη ντουέτο έκπληξη με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τις εξελίξεις που αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κώστας
    Κώστας says:

    Κάτι μου λέει ότι αυτός θα είναι ο επόμενος παιδιά είναι φως φανάρι νομίζω.Εγω πάντως όταν είχα δει την stefania να ερμηνεύει το con calma στα προηγούμενα mad μου άρεσε αρκετά μπορεί να συμβεί το ίδιο καί με τον νεαρό. Γενικά το ιδανικότερο θα ήταν να μην δώσουμε τόσο μεγάλη σημασία στο καλλιτεχνικό του παρελθόν αφού σε αυτό το άρθρο μας επιβεβαιωνετε ότι Η ΕΡΤ είναι ικανή να στηρίζει τους καλλιτέχνες της eurovision πια. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην ξαναπεσουμε στο τρύπακι της επανάληψης που όπως έχει αποδειχτεί καταλήγει σε παταγώδης αποτυχία(βλέπε Βέλγιο από 2016 έως 2019).

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν επιλεγεί αυτό το παιδάκι πραγματικα η ΕΡΤ θα έχει κάνει ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω. Ελπίζω να είναι απλά μια τυχαία συνεργασία.
    Η πορεία και η λόγοι που επέλεξαν τη Στεφανία δεν έχει κανένα κοινό,πλην της ηλικίας, που να δικαιολογεί μια πιθανή επιλογή του Archolekas.

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Δεν θα ήθελα να είναι ο επόμενος εκπρόσωπός μας.
    Τουλάχιστον όχι για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Νομίζω ότι θέλει παρα πολύ δουλειά ακόμη….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *