Stefania: “Θα πλήρωνα για να κάνω το εμβόλιο”

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φιλοξένησε δηλώσεις της Stefania, για την πρωτοβουλία της κυβέρνησης με στόχο την αύξηση του εμβολιασμού στις ηλικίες κάτω των 25 ετών. Η εκπρόσωπός μας στον φετινό διαγωνισμό, φάνηκε ιδιαίτερα υποστηρικτική στο νέο αυτό μέτρο, που δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για τον εμβολιασμό των νέων.

Πολύ ωραία ιδέα. Η αλήθεια είναι πως εγώ θα πλήρωνα για να κάνω το εμβόλιο. Είναι μία πολύ ωραία κίνηση, να σου δώσουν λεφτά. Είναι τέλεια!

Η Stefania με τα παραπάνω σχολίασε την απόφαση της κυβέρνησης να χορηγηθεί μία προπληρωμένη κάρτα αξίας 150 Ευρώ (κάρτα ελευθερίας ή freedom pass), την οποία θα λαμβάνουν όσοι νέοι 18 έως 25 ετών, πραγματοποιούν έστω μία δόση του εμβολίου κατά του κορωνοιού και θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν σε αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων, εισιτήρια σε πολιτιστικά θεάματα, θέατρα, συναυλίες, σινεμά κλπ.

Η επιτυχία του Mucho Calor συνεχίζεται, έχοντας ήδη περισσότερα από 300.000 προβολές σε μόλις τέσσερις ημέρες. Για το Mucho Calor έγραψε και το επίσημο προφίλ του ολλανδικού Spotify.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spotify Nederland (@spotifynl)

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Marios
    Marios says:

    Απαράδεκτο να είναι μέχρι 25, έπρεπε από 18 μέχρι 29 να είναι κανονικά όπως έγινε σε άλλη χώρα, γιατί 18-29 είναι ακριβώς ίδιες ηλικίες και η νεότητα, δεν καταλαβαίνω πάντως ποιος ο λόγος η Στεφάνια να πει κάτι τέτοιο και να ασχοληθεί με τα εμβόλια, δεν έπρεπε να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο, ο καθένας
    έχει την δική του άποψη και απόφαση για αν θα το κάνει η όχι και δεν θέλει απο κανένα αλλο την γνώμη του σχετικά με αυτό, τρελάθηκε ο κόσμος.

    Απάντηση
    • Marios
      Marios says:

      ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Από 18 μέχρι 35 ετών (18-35) ήθελα να γράψω, σε άλλη χώρα που γνωρίζω από 18 μέχρι 35 τους έκαναν παρόμοια πρωτοβουλία από τη κυβέρνηση όσοι κάνουν το εμβόλιο, 18-35 είναι το ίδιο νέος κάποιος άνθρωπος, νιάτα που θέλει να τα ζήσει να σπουδάσει και λόγω κορονοιού μένει σπίτι και είναι στάσιμος, απαράδεκτο στην Ελλάδα που το έκαναν μέχρι τα 25, μάλλον δεν ήθελαν να δώσουν περισσότερα λεφτά για αυτό το άφησαν το όριο μέχρι εκεί.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *