Διαψεύδει ο Sietse Bakker πως η κυπριακή αποστολή ζήτησε να εμφανιστεί πρώτη στον τελικό!

Διαβάσατε σε προηγούμενο μας άρθρο, την πληροφορία που μετέδωσαν οι Wiwibloggs στο τελευταίο τους βίντεο, όπου ο William Lee Adams αναφέρει πως η κυπριακή αποστολή ζήτησε από τους διοργανωτές να εμφανισθεί πρώτη η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo, στον μεγάλο τελικό. Ο παραγωγός της Eurovision 2021 και μέλος του Reference Group του διαγωνισμού, Sietse Bakker, διαψεύδει σήμερα το παραπάνω κατηγορηματικά.

Ο Sietse Bakker απαντώντας στο Twitter για το σχετικό ζήτημα, αναφέρει πως η σειρά εμφάνισης ετοιμάζεται από την δημόσια τηλεόραση που διοργανώνει την Eurovision και περνά από έγκριση από την EBU. Οι αποστολές δεν έχουν καμία επιρροή στην σειρά εμφάνισης. Μάλιστα ο Sietse Bakker υποστηρίζει πως ήταν στην συνάντηση όπου καθορίσθηκε η σειρά εμφάνισης στον τελικό της Eurovision 2021 και καμία εκ των αποστολών, όπως και οι προτιμήσεις τους, δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο.

Αυτό σημαίνει, μετά και την δημόσια διάψευση του Sietse Bakker, πως η πληροφορία που είχαν οι Wiwibloggs ήταν εσφαλμένη. Εντύπωση μάλιστα προκαλεί πως ο William στο σχετικό βίντεο φαίνεται απόλυτα σίγουρος, για αυτό που αναφέρει. Το άσχημο είναι ότι την υποτιθέμενη επιθυμία της κυπριακής αποστολής να εμφανισθεί πρώτη, αναπαράγουν εδώ και μήνες πολλοί Κύπριοι fans, πιθανόν έχοντας ακούσει και οι ίδιοι την εν λόγω ψεύτικη είδηση από την ίδια πηγή.

Μπορείτε να δείτε τα όσα αναφέρει ο William στο παρακάτω βίντεο, στο 44.30:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsApp για ακόμη πιο άμεση ενημέρωση και ατελείωτες Eurovision συζητήσεις! Κάντε κλικ ΕΔΩ.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Manos
    Manos says:

    Αστεία πράγματα και ακόμα πιο αστείο ότι οι Κύπριοι το διέδιδαν για να χρυσωσουν το χάπι. Τα ίδια βέβαια έλεγαν και με την κάκιστη σειρά εμφάνισης που πήραν στον ημιτελικό. Μεγάλη διάψευση σήμερα που εννοείται πως δεν την περίμεναν. Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστει η κυπριακή αποστολή για να δικαιολογήσει την παντελώς λανθασμένη φετινή επιλογή.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *