Ρωσία: Η Manizha δεν περίμενε ποτέ να κερδίσει τον ρωσικό εθνικό τελικό!

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η εκπρόσωπος της Ρωσίας στη Eurovision του 2021, Manizha, αποκάλυψε ότι δεν περίμενε να κερδίσει τον εθνικό τελικό της Ρωσίας και να πάει εν τέλει στη Eurovision.

Η Manizha, μίλησε για την εμπειρία της στη Eurovision σε μια πρόσφατη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε κοντά στα 30α γενέθλια της τραγουδίστριας. Μιλώντας για την εμπειρία της στο Ρότερνταμ, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι ο  Μάιος ήταν δύσκολος λόγω του απαιτητικού προγράμματος προβών που έχει η Eurovision.

Είχαμε περίπου 50 πρόβες (runs), κατά τη διάρκεια των οποίων εκτελούσαμε τη συμμετοχή μας από την αρχή έως το τέλος, και ο καθένας ήταν στο μέγιστο των συναισθηματικών επιπτώσεων. Το “Russian Woman” απαιτεί πολλή ενέργεια όταν βρίσκεσαι στη σκηνή. Μπορώ να δώσω μια συναυλία τριών ωρών, αλλά δεν είμαι τόσο κουρασμένη όσο από την εκτέλεση του τραγουδιού στον διαγωνισμό.

Η Manizha δήλωσε επίσης ότι θυμάται τον τελικό πολύ καλά και ένιωσε πολύ κουρασμένη μετά την τελική της εμφάνιση.

Στο τέλος της εμφάνισης, η φωνή μου έτρεμε από την αίσθηση ότι όλα είχαν τελειώσει. Όταν πήγα στα παρασκήνια, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου – φώναξα πολύ, ήμουν υστερική. Πριν απ’ αυτό δεν είχα καταλάβει την κούραση.

Περιέγραψε την εμπειρία ως «Διακοπές, μια λαμπρή εκδήλωση» και ήταν ευτυχής που συμμετείχε στον φετινό διαγωνισμό. Κατά την προετοιμασία της φετινής Eurovision, το”Russian Woman” αντιμετώπισε πολλές διαμάχες από τη Ρωσία λόγω του ισχυρού φεμινιστικού μηνύματος του τραγουδιού και της εθνικότητας της Manizha. Όταν ρωτήθηκε για την επιτυχία του τραγουδιού και τον αντίκτυπό του, η τραγουδίστρια δήλωσε:

Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι το «Russian Woman» θα μπορούσε να γίνει ένα τέτοιο φαινόμενο και να προκαλέσει τόσες αντιπαραθέσεις. Επιπλέον, δεν το έγραψα σκόπιμα, εμφανίστηκε τυχαία: απλώς μπήκαμε με τους μουσικούς στο στούντιο.

Όταν ρωτήθηκε για την εμπειρία της στον εθνικό τελικό, η Manizha ομολόγησε ότι επρόκειτο να πραγματοποιήσει συναυλία την ίδια ημερομηνία με τον εθνικό τελικό.  Οι πωλήσεις, όμως, ήταν κακές λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

«Δεν θέλω να πάω στη Eurovision, αλλά η συμμετοχή στην εθνική επιλογή θα προωθήσει τη συναυλία μου»

Η Manizha αρχικά δεν ήθελε να συμμετάσχει στην Eurovision, αλλά ήλπιζε ότι η συμμετοχή στην εθνική επιλογή θα ενίσχυε το προφίλ της στη Ρωσία, ωστόσο η τραγουδίστρια τελικά θα κέρδιζε τον εθνικό τελικό και θα λάμβανε την θέση στο διαγωνισμό της Eurovision το 2021. Αν και η Manizha είχε γράψει το «Russian Woman» πριν από περίπου ένα χρόνο στο Ισραήλ, η τραγουδίστρια είχε μόνο μια μέρα για να πάρει το demo που δημιούργησε και να φτιάξει ένα τελικό προϊόν για τον εθνικό τελικό.

Όταν ρωτήθηκε για το κόστος της Eurovision, δήλωσε ότι το συνολικό κόστος ήταν περίπου 10 εκατομμύρια ρούβλια (114.000  ευρώ), το μεγαλύτερο μέρος των οποίων πληρώθηκε από το Channel One. Αυτό περιελάμβανε την εφαρμογή, τις πτήσεις και τη διαμονή. Παρόλο που η τραγουδίστρια δήλωσε ότι ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός δεν ήταν πλήρως υπεύθυνος για τα έξοδα σχετικά με τη σκηνή του τραγουδιού.

Μιλώντας για τα σχέδιά της τώρα που έχουν ολοκληρωθεί οι εκδηλώσεις της Eurovision 2021,  εξήγησε ότι έχει προσκληθεί σε πολλές εκδηλώσεις εκτός της Ρωσίας λόγω της δημοτικότητάς της στο διαγωνισμό και επιθυμεί να εμφανιστεί σε όλη την Ευρώπη. Αν και η τρέχουσα πανδημία δυσκολεύει την αξιοποίηση της επιτυχίας της  λόγω των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών και των ακυρώσεων εκδηλώσεων.

Μας κάλεσαν στην Πορτογαλία τον Αύγουστο για ένα μεγάλο μουσικό φόρουμ. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα ανοίξουν τα σύνορα, εάν θα απαγορευτούν μαζικές εκδηλώσεις. Φυσικά, η πανδημία με εμποδίζει να έχω την επιτυχία στην Ευρώπη που θα ήθελα.

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη, η Manizha δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να παράγει μουσική στη μητρική της ρωσική γλώσσα για τους οπαδούς της τραγουδίστριας στη Ρωσία και τους νέους της σε όλη την Ευρώπη.

Πιστεύω ότι θα κάνω μια ευρωπαϊκή περιοδεία. Και είμαι σίγουρη ότι θα κρατήσω τη ρωσική γλώσσα στα τραγούδια μου και οι ξένοι θα τα ακούσουν.

 

Η συμμετοχή της Manizha στο Ρότερνταμ 2021:

https://www.youtube.com/watch?v=V-Di9A28e5E

Πηγή: eurovoix.com

 

Πως σας φάνηκε η συμμετοχή της Manizha στη σκηνή της Eurovision; Θα θέλατε να την ξαναδείτε; Πείτε μας στα σχόλια.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *