Ελλάδα: Ακούστε το νέο τραγούδι της Stefania για την Disney!

Ένα νέο τραγούδι κυκλοφόρησε σήμερα η Stefania! Η νέα πριγκίπισσα της pop, τραγουδά για το ελληνικό τμήμα της Disney το Ξεκινάω. Στο επίσημο βίντεο κλιπ βλέπουμε την Stefania στο studio ηχογράφησης, αλλά και σκηνές με αγαπημένους ήρωες της Disney.

Το Ξεκινάω είναι η ελληνική εκδοχή του τραγουδιού «Starting Now», που ερμήνευσε η παγκόσμια superstar και κάτοχος βραβείου Grammy® τραγουδίστρια Brandy. Αφορά την «Μεγάλη Πριγκιπική Γιορτή» της Disney, με την κυκλοφορία της Ανθολογίας Ιστοριών «Ιστορίες Θάρρους και Καλοσύνης»! Η διαδικτυακή σειρά περιλαμβάνει 14 νέες, εικονογραφημένες ιστορίες με τις Πριγκίπισσες της Disney, Άριελ, Ραπουνζέλ, Μέριντα και Βαϊάνα που είναι ήδη διαθέσιμες στο www.DisneyPrincessStories.gr και αποτελούν έμπνευση για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Η Disney, σε συνεργασία με φιλανθρωπικούς οργανισμούς, αναζήτησε «Παιδιά με  Καλοσύνη» για κάθε μία από τις 14 ιστορίες. Η ιστορία της Πριγκίπισσας Μέριντα αφιερώνεται στην Ελένη από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος σε αναγνώριση της θαρραλέας, ανιδιοτελούς δράσης της.

Ποια λοιπόν καταλληλότερη στην Ελλάδα, για να ερμηνεύσει αυτό το τραγούδι από την Stefania;

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί η Stefania μετά την συμμετοχή της στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το Mucho Calor έχει ήδη ξεχωρίσει, αφού σε 9 ημέρες έχει ήδη 400.000 προβολές στο YouTube!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού.


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsApp για ακόμη πιο άμεση ενημέρωση και ατελείωτες Eurovision συζητήσεις! Κάντε κλικ ΕΔΩ.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Manos
    Manos says:

    Συνεχίζει τις πολύ καλές επιλογές η Στεφανία και η Dream Team την προσέχει πολύ. Νομίζω η Στεφανία είναι η απόδειξη πως δεν χρειάζεσαι καμία πανικ πίσω σου για να κάνεις καριέρα. Όσοι ελπίζουν πως η Dream Team δεν θα είναι φέτος στην συμμετοχή μας να το ξεχνάνε σιγά σιγά.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πόσο της πάει ο ελληνικός στίχος!
    Σε λίγα χρόνια η Στεφανία θεωρώ με το κατάλληλο τραγούδι μπορεί να φέρει μέχρι και νίκη!
    Έχει βάλει τα γυαλιά σε πολλούς οι οποίοι έχουν δια μαγείας εξαφανιστεί…

    Απάντηση
  3. Manos
    Manos says:

    Είναι φοβερά αστείο που ακόμη κάποιοι στην Ελλάδα δεν μπορούν να κρύψουν την στεναχώρια τους που η Στεφανία μπήκε στο τοπ10. Αραξτε μάγκες έρχονται πολλά ακόμα κ πολλή περισσότερη dream team, οπότε …

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *