Ιταλία: Ξεκίνησε η διαδικασία για την επιλογή της διοργανώτριας πόλης για την Eurovision 2022!

Ο αγώνας για τη διεκδίκηση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2022 ξεκίνησε επίσημα. Σήμερα ο Ιταλός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός RAI ανακοίνωσε τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιες πόλεις για να διεκδικήσουν την διοργάνωση του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Τις επόμενες εβδομάδες θα γνωρίζουμε τον ακριβή κατάλογο των υποψηφίων πόλεων που πληρούν τις επίσημες απαιτήσεις και είναι πρόθυμοι να φιλοξενήσουν την εκδήλωση.

Οι υποψήφιες πόλεις πρέπει να έχουν:

  • Ένα διεθνές αεροδρόμιο όχι περισσότερο από 90 λεπτά από την πόλη.
  • Πάνω από 2.000 δωμάτια ξενοδοχείου στην περιοχή κοντά στην εκδήλωση.
  • Μια υποδομή (γήπεδο / χώρος / κέντρο) ικανή να φιλοξενήσει μια ζωντανή μετάδοση μεγάλης κλίμακας με τις ελάχιστες απαιτήσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Επιπλέον, η πιθανή αρένα θα πρέπει να έχει χωρητικότητα κοινού στην κύρια αίθουσα περίπου 8.000 – 10.000 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, να είναι σε εσωτερικό χώρο με κλιματισμό και να έχει μια καλά καθορισμένη περίμετρο, να έχει μια κύρια αίθουσα με την ικανότητα να φιλοξενεί το σετ και όλα τις άλλες απαιτήσεις που απαιτούνται για την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών υψηλού επιπέδου, να υπάρχει άφθονος χώρο με εύκολη πρόσβαση στην κεντρική αίθουσα για την υποστήριξη πρόσθετων αναγκών παραγωγής, όπως: κέντρο Τύπου, χώροι αντιπροσωπείας, γκαρνταρόμπα, εγκαταστάσεις καλλιτεχνών, εγκαταστάσεις προσωπικού, φιλοξενία, εγκαταστάσεις κοινού και τα λοιπά.

Εκτός από αυτό, η αρένα πρέπει να είναι διαθέσιμη για 6 εβδομάδες πριν από την εκδήλωση, 2 εβδομάδες κατά τη διάρκεια της παράστασης (η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο) και μια εβδομάδα μετά το τέλος της εκδήλωσης για διάλυση. Κατά συνέπεια, οι θαυμαστές μπορούν να ξεκινήσουν την διαγραφή από τις αρένες που έχουν προγραμματίσει εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των εβδομάδων γύρω από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Πριν από αυτήν την ανακοίνωση, διάφορες πόλεις είχαν ανακοινώσει το ενδιαφέρον τους να φιλοξενήσουν τον διαγωνισμό τραγουδιού. Η λίστα των πιθανών οικοδεσποτών περιλαμβάνει το Τορίνο, τη Ρώμη, το Μιλάνο και την Μπολόνια.

Είστε ενθουσιασμένοι για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022; Ποια πόλη θα θέλατε να δείτε να φιλοξενεί τις εκπομπές;

Πηγή: Eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *