Κύπρος: Ζήτησε η κυπριακή αποστολή να εμφανιστεί πρώτη στον τελικό;

Σε πρόσφατο βίντεο στο Youtube του καναλιού Wiwibloggs, που ασχολείται με τη Eurovision και αριθμεί πάνω από 150.000 συνδρομητές, ο δημοσιογράφος και eurofan William Lee Adams, σχολιάζοντας τη σειρά εμφάνισης των χωρών στη Eurovision 2021, ισχυρίστηκε πως η κυπριακή αποστολή ζήτησε να διαγωνιστεί η Έλενα Τσαγκρινού στην πρώτη θέση, ανοίγοντας τον Μεγάλο Τελικό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο (44:30) :

Πιστεύετε ότι πράγματι η κυπριακή αποστολή ζήτησε να εμφανιστεί στην πρώτη θέση του τελικού; Αν όντως το ζήτησε ήταν μια καλή επιλογή; Γράψτε μας στα σχόλια

Photo: EBU – Andres Putting

12 ΣΧΟΛΙΑ
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Πάτος; 16η πάτος; αν είναι η 16η πάτος τότε είναι και η 10η θέση μέτρια προς πάτος… ελεος.. 16η θέση ανάμεσα σε 40 χώρες είναι μέτρια θέση ουτε καλή ουτε φυσικά πάτος.

      Απάντηση
      • Λεφ37
        Λεφ37 says:

        Μάριε καταλαβαίνω τον πόνο σου και το σοκ της 16ης θέσης. Όχι, 16η θέση όταν το ΡΙΚ και λοιποί παράγοντες νόμιζαν ότι θα πάνε δεκάδα και πεντάδα δε συνιστά “η προσπάθεια μετράει”. Πάτος και μάλιστα μεγάλος ήταν έτσι όπως την πάθαμε. Μας έπαιζαν τα στοιχήματα 5ους και 3ους και νομίσαμε ότι θα πάμε τρένο.

        Μαθηματικά μιλώντας, προφανώς είναι μέτριο και καλύτερο από το μέτριο. Αλλά οι διαγωνισμοί δεν είναι μαθηματικά. Ας καταλήγαμε 11 στον ημιτελικό. Τι θα λέγαμε, πως βγήκαμε στη μέση του ημιτελικού, πήγαμε μέτρια και αποκλειστήκαμε. Και δε με νοιάζει η Ελλάδα, μαγκιά της που πήγε εξαιρετικά. ούτε φανφάρες ούτε μεγάλα λόγια σαν εμάς. Εκεί εμμένω, στο οτι τυφλωθήκαμε από τη Φουρέϊρα, νομίσαμε πως η Τάμτα ήταν άτυχη αλλα…αμ δε

        Απάντηση
        • Μάριος
          Μάριος says:

          Φίλε μου δεν πονάω.. και ουτε με πείραξε η 16η θέση.. πότε δεν θεώρησα ότι θα μπούμε 5αδα.. απλα 10αδα.. απλα λεω ότι και η 10η θέση αλλά και η 16η θέση είναι μετριες.. και δεν έχουν μεγάλη διαφορά.. αντικειμενικά μου άρεσε περισσότερο της Ελλάδας να ξέρεις, αλλά και οι δυο χώρες μέτριες θέσεις πήραν.. για εμενα αυτό που μετράει είναι η πορεία μετά τον διαγωνισμό και το el Diablo έκανε μεγάλη επιτυχία σε σχέση με χώρες που μπήκαν 5αδα και θα ακούγεται για καιρό ακόμα και έδωσε στην Τσαγκρινου εφόδια.. μονο καλό της έκανε όλο αυτό.

          Απάντηση
          • Λεφ37
            Λεφ37 says:

            Μισό. Δεν είπα ότι δεν της έκανε καλό. Το Ελ Ντιαμπλο είναι τέλειο να το ακούς έξω, παραλίες, μπαρ κλπ. Ξεκάθαρα πράγματα.

            Όπως ξεκάθαροι πρέπει να είμαστε και για το ότι πήγε άκλαυτο στη σκηνή της Eurovision, πόσο μάλλον από το τι προσδοκίες είχαμε. Μιλάμε για το διαγωνισμό και όχι για τον αντίκτυπο που έχει ένα τραγούδι. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να αντιμετωπίσουμε σοβαρά τον διαγωνισμό, όχι επειδή μας έκατσε η Φουρέιρα (η κοπέλα είναι περφορμερ), εμείς να θέλουμε μανι και ντε να στέλνουμε κοπιά αυτής της συμμετοχής. Πατώσαμε στη Eurovision, πετάει στα κλαμπ.

  1. LadyPetouniaRafingstone
    LadyPetouniaRafingstone says:

    Αν όντως ισχύει, έβαλαν τα χεράκια του και έβγαλαν τα ματάκια τους. Αν και δεν πιστεύω, η EBU δεν ζητάει ούτε δέχεται τις προτιμήσεις των χωρών. Δεν θα καταστρέψει το προϊόν της, επειδή θέλουν κάποιοι τη x θέση. Καλά δεν τα λέω;

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αααα ναι oι wiwibloggs escunited κλπ κλπ που προωθούν μαζικά τάσεις και απόψεις, ανεπιτυχώς προφανώς…
    Μηδενική αξία τα όσα γράφουν πόσο μάλλον αυτό, γνωρίζοντας μάλιστα ότι η σειρά εμφάνισης καθορίζεται πλέον από την ebu και την διοργανώτρια αποκλειστικά και μόνο.
    Σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή, οι πολλές ομοιότητες με τραγουδια της Gaga και λίγο το ότι το όλο concept θύμιζε κάτι από Φουρέιρα(χρωματικά) και Τάμτα(στυλιστικά) σε συνδυασμό με την μέτρια φωνητική επίδοση (ειδικά στον τελικό) της Τσαγκρινού οδήγησαν σε αυτή την 16η θέση… Αν δεν εμφανιζόταν πρώτη το πολύ πολύ να έμπαινε στην αριστερή πλευρά του πίνακα, τίποτα παρά πάνω από την 13η θέση.
    Προφανώς και η 16η θέση ήταν “αποτυχία” σε σχέση με αυτά που στόχευε το Ρικ και η Panik.

    Απάντηση
    • Διονύσης
      Διονύσης says:

      Έχεις δίκιο. Σε ότι σειρά και να εμφανιζόταν χάλια θα πήγαινε. Το τραγούδι δεν ήταν ωραίο. Γι’΄ εμένα μάλιστα του Ηνωμένου Βασίλειο το τραγούδι που βγήκε τελευταίο και όλα τα τραγούδια που δεν πέρασαν ήταν πιο ωραία. Και πολύ τους ήταν 16 και οι 94 βαθμοί. Βέβαιά δεν νομίζω ότι ζήτησε να εμφανιστεί πρώτη

      Απάντηση
  3. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Έλεος με αυτούς τους Wiwiblogs! Και μόνο που έβγαλαν αυτοί την είδηση δεν υπάρχει περίπτωση να τους πιστεύω! Α, και η 16η θέση θεωρείται μέτρια θέση ενώ η 10η καλή. Στην περίπτωση της Τσαγκρινου όμως η 16η θέση θεωρείται αν όχι πάτος λίγο πιο πάνω από τον πάτο γιατί όλοι – και πρώτο από όλα το ΡΙΚ- πίστευαν πως θα πάει πεντάδα και τριάδα.

    Απάντηση
  4. Dimitris
    Dimitris says:

    Έχουν ακουστεί χίλιες δυο απόψεις για την Κύπρο φέτος. Προσωπική μου άποψη είναι ότι όντως η 16η θέση δεν είναι καλή σύμφωνα με τις προσδοκίες που είχαν. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας αλλά η Έλενα δεν τα πήγε και τόσο καλά. Φωνητικά είχε κάποιες αστάθειες αν όχι πολλές. Άκουσα από πολλούς να λένε πως το live της δεν ήταν καλό αν και με εμενα με ικανοποίησε σε έναν βαθμό. Επίσης αυτό με τη χορογραφία ήταν ότι χειρότερο. Πολύ άβολη στιγμή όταν οι χορεύτριες χόρευαν και αυτή κουνούσε λίγο τα χέρια. Νομίζω ότι οι υπεύθυνοι για τη eurovision στην Κύπρο πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τους τη Θέα Ελένη Φουρέιρα. Φτάνει πια με τις αντιγραφές. Επίσης, αυτό που έλεγαν πολλοί για την Ελλάδα ότι θα πατώσει χάρηκα που πήραμε καλύτερη θέση από την Κύπρο. Εμείς ρισκάραμε και ακόμα και να μην έβγαινε θα ξέραμε τουλάχιστον ότι δεν πήγαμε με τα ίδια και τα ίδια. Ενώ η Κύπρος προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι θα πάρει καλή θέση με την ίδια συνταγή. Ας αλλάξουν λίγο την τακτική τους.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *