MAD VMA 2021: Η εμφάνιση της Στεφανίας και των υπόλοιπων Eurostars!

Απόψε παρουσιάστηκαν στην τηλεόραση τα φετινά Mad Video Music Awards στα οποία, όπως σχεδόν κάθε χρόνο, συμμετείχαν και αρκετοί καλλιτέχνες που έχουν λάβει μέρος στον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

Η Στεφανία έκλεψε την παράσταση και ερμήνευσε τρία κομμάτια στα φετινά βραβεία μαζί με αυτά και το “Last Dance” σε συνεργασία με τον Archolekas, για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες εδώ.

  • Stefania & Archolekas-Last Dance
  • Stefania- Mucho Calor
  • Πέτρος Ιακωβίδης & Στεφανία- Μη Θυμώνεις/ Σ’αγαπάω Σου Φώναξα

Πληθώρα ακόμα Eurostars ανέβηκαν στη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι όπως η νούμερα ένα Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Τσαγκρινού, η Τάμτα, η Κατερίνα Ντούσκα, η Ήβη Αδάμου, η Demy καθώς και η φετινή εκπρόσωπος του Αζερμπαιτζάν Efendi μιας και το “Mata Hari” ακούγεται πολύ στην Ελλάδα και αποτέλεσε ένα από τα highlight του φετινού διαγωνισμού στη χώρα μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις τους:

  • Έλενα Τσαγκρινού & Δημήτρης Ταταράκης- El Diablo/ Τελικά Η Ζωή Συνεχίζεται

Σε μια διαφορετική εκδοχή η εκπρόσωπος της Κύπρου παρουσίασε το El Diablo και στη συνέχεια τη συνόδευσε στη σκηνή ο Δημήτρης Ταταράκης ερμηνεύοντας το καινούριο τους κομμάτι, δια χειρός Δημήτρη Κοντόπουλου και Arcade.

  • Demy feat. Duo Violin & Sergio T.-I Can See Clearly Now

Με άκρως καλοκαιρινή και χαρούμενη διάθεση η εκπρόσωπος μας το 2017 Demy ερμήνευσε ένα cover του γνωστού “I Can See Clearly Now”

  • Katerine Duska & Leon of Athens- Κύματα/ Athenian Sky/ Έλα Μια Νύχτα

Την παρθενική τους εμφάνιση στα MAD έκανε το ντουέτο Κατερίνα Ντούσκα και Leon of Athens που έκλεισαν το ατμοσφαιρικό τους σχολικό πάρτι με ένα απρόσμενο φιλί.

  • Έλενα Παπαρίζου & Αναστάσιος Ράμμος- Για Ποια Αγάπη

Σε συνεργασία με τον Αναστάσιο Ράμμο, η “number one” Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το “Για Ποια Αγάπη” από το φετινό της άλμπουμ “Αποχρώσεις”.

  • Έλενα Παπαρίζου & Joanne- Twist In My Sobriety

Με τη νικήτρια του φετινού “The Voice of Greece”, Ιωάννα Γεωργακοπούλου ή Joanne, εμφανίστηκε επίσης η Έλενα Παπαρίζου ερμηνεύοντας το “Twist In My Sobriety”.

  • Έλενα Παπαρίζου- Μη

Το κλείσιμο των εμφανίσεων της πραγματοποίησε με το καινούριο κομμάτι της “Μη” από το νέο της άλμπουμ.

  • Stavento feat. Ήβη Αδάμου- Για Σένα

Τη φετινή επιτυχία του καλοκαιριού ερμήνευσε η Ήβη Αδάμου με το Stavento, η οποία ήδη μετράει αρκετά εκατομμύρια προβολές στο youtube.

  • Ήβη Αδάμου & Lil Koni-Conga

Σε συνεργασία με τον Lil Koni και σε μια επανεκτέλεση του “Conga” συνέχισε τη σειρά των εμφανίσεων της η εκπρόσωπος της Κύπρου το 2012.

  • Ελένη Φουρέιρα & Mad Clip- Μπορεί

Η αγαπημένη Ελένη Φουρείρα ερμήνευσε άλλη μια επιτυχία του καλοκαιριού με τον Mad Clip και ξεσήκωσε το κοινό που βρισκόταν στην Τεχνόπολη.

  • Ελένη Φουρέιρα- Αεράκι (Το θηλυκό)

Με καλοκαιρινό “Αεράκι” εμφανίστηκε στη συνέχεια η εκπρόσωπος της Κύπρου το 2018 παρουσιάζοντας το νέο της κομμάτι.

  • Μέλισσες & Τάμτα- Το Άλλο Μου Μισό/ Όλα Τελείωσαν

Σε ρομαντική ατμόσφαιρα, η εκπρόσωπος της Κύπρου το 2019 Τάμτα εμφανίστηκε με τις Μέλισσες στη σκηνή των φετινών MAD.

  • Josephine & Efendi- Mata Hari

Τη σκυτάλη για τη σκηνή παίρνει η Εφέντι μαζί με τη Josephine χορεύοντας σε ρυθμούς Mata Hari!

Ποια ήταν η δική σας αγαπημένη εμφάνιση των φετινών Mad Video Music Awards;

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision μόνο
    Eurovision μόνο says:

    Ελπίζω ότι και μετά από αυτό η ΕΡΤ να μην το σκέφτεται καν το archeoleka απλά όχι όχι και πάλι όχι το χειρότερο της βραδιάς μέχρι και ο Τζέιμς με τους άλλους καλύτερος ήταν

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η Στεφανία στις 2 από τις 3 εμφανίσεις (την solo και αυτή με τον Ιακωβίδη) ήταν εκπληκτική!! Κρίμα που δεν πήρε έστω 1 βραβεία, αν και το μέλλον της ανήκει παρόλο που πολλοί ακόμα δεν παραδέχονται το ταλέντο της…
    Από την άλλη η εμφάνιση με τον Archolekas επιεικως μέτρια, σαφώς λόγω εκείνου. Είναι τόσο άγουρος και φωνητικά και σκηνικά που αν η ΕΡΤ τον έχει στα υπόψη της θα είναι έγκλημα να τον στείλει μετά την Στεφανία, θα είναι σαν να αυτο-ακυρώνει όλη την φετινή προσπάθεια!
    Υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές…

    Απάντηση
  3. Διονύσης
    Διονύσης says:

    Πιστεύω ότι ο Archolekas δεν τραγούδησε καλά το Last Dance γιατί είναι άλλης κουλτούρας. Η ΕΡΤ τον έβγαλε από το μυαλό της για την eurovision 2022. Ωραία ήταν η συνεργασία της Τάμτας με τις Μέλισσες και της Στεφανίας με τον Πέτρο Ιακωβίδη

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *