Βουλγαρία: 8+1 καλλιτέχνες για την Eurovision 2022 – Editorial

Εκμεταλλευόμενοι την ραστώνη του καλοκαιριού αλλά και τον ερχομό της Eurovision 2022, αποφασίσαμε να εντάξουμε στη σελίδα μας, μία νέα κατηγορία άρθρων.

Ορμώμενοι από το γεγονός ότι πολλές χώρες απέτυχαν να φέρουν μία θέση στη δεκάδα, αποφασίσαμε να προτείνουμε σε όλες τις χώρες κάποιους ιδανικούς εκπροσώπους που θα τους φέρουν πάλι στο δρόμο τον επιτυχιών.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun, λέγοντας την γνώμη σας για τις προτάσεις μας αλλά προτείνοντας και εσείς με την σειρά σας, τους ιδανικούς καλλιτέχνες για αυτές τις χώρες. Η σειρά των χωρών απ όπου θα παρουσιάζονται οι πιθανοί εκπρόσωποι τραγουδιστές είναι τυχαία.

Την προηγούμενη φορά, είδαμε ποιοι 10+1 καλλιτέχνες, θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Eurovision 2022, ενώ σήμερα έχει σειρά η Βουλγαρία. Μια χώρα που φέτος αν και φαβορί περιορίστηκε στην 11η θέση.

Ποιος όμως θα είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της Βουλγαρίας στον Διαγωνισμό τραγουδιού; Ποιοι καλλιτέχνες θα μπορούσαν να ταξιδέψουν στην Ιταλία τον Μάιο του 2022;

Στο παρόν άρθρο θα σας παρουσιάσουμε 8+1 καλλιτέχνες που έχουν τα φόντα να είναι οι εκπρόσωποι της Βουλγαρίας στην Eurovision 2022.

Νο 1 – DARA

Ένα νέο ποπ είδωλο της Βουλγαρίας είναι η 22χρονη DARA. Γεννημένη στη Βάρνα, έγινε γνωστή μέσα από το μουσικό talent show X-Factor Bulgaria το 2015, φτάνοντας μάλιστα στον τελικό. Έκτοτε ακολούθησαν ορισμένες μεγάλες επιτυχίες στη Βουλγαρία.

Η DARA είναι μία τραγουδίστρια που πολλοί φαν από τη Βουλγαρία θα ήθελαν να δουν στον Διαγωνισμό της Eurovision.

No 2 – ALMA

Η 17χρονη ALMA είναι κόρη της Βουλγάρας τραγουδίστριας Sanya Armutlieva. Γεννήθηκε στη Σόφια και εκτός από τραγουδίστρια είναι και συνθέτης.

Η μουσική καριέρα της ALMA ξεκίνησε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις αρχές του 2019, όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της single Perfect, το οποίο κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια πλέον σπουδάζει στο Λονδίνο και θα μπορούσε να είναι μια επάξια εκπρόσωπος της Βουλγαρίας.

No 3 – Papi Hans

Ο Papi Hans (Konstantin Trendafilov) ξεκίνησε την καριέρα του ως ποιητής και συγγραφέας! Το πρώτο μυθιστόρημά του με τίτλο “Κλείσε την καρδιά σου” ήταν ένα από τα μεγαλύτερα best seller στη Βουλγαρία.

Ο 30χρονος καλλιτέχνης αποφάσισε να ασχοληθεί και με τη σύνθεση και το τραγούδι και πλέον είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους ποπ τραγουδιστές στη χώρα του.

No 4 – Mihaela Marinova

H 23χρονη Mihaela Marinova είναι ένας από τους διακαείς πόθους των Βουλγάρων φαν και μπορούμε να δούμε γιατί!

Έγινε γνωστή από το X-Factor Bulgaria. Στον τελικό τραγούδησε με τον Βρετανό James Arthur ο οποίος εντυπωσιάστηκε μαζί της και δήλωσε “Όταν είδα για πρώτη φορά τη Μιχαέλα, νόμιζα ότι είχε ένα απίστευτο ταλέντο. Έχει ό, τι χρειάζεται για να γίνει μια παγκόσμια επιτυχία!

Τα βίντεό της έχουν συγκεντρώσει πολλά εκατομμύρια προβολές και μπορεί να υποστηρίξει πολλά διαφορετικά είδη μουσικής με το μεγάλο εύρος της φωνής της.

No 5 – Dara Ekimova

Η 19χρονη Dara Ekimova ξεκίνησε την καριέρα της το 2019 με ένα τραγούδι στα… ελληνικά!

Όταν ήταν μικρότερη προσπάθησε να εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στη Eurovision Junior. Είναι κόρη ενός θρύλου της βουλγαρικής ροκ σκηνής, του Dimitar Ekimov, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα το 2008.

Είναι ανερχόμενη σταρ και προσπαθεί να εδραιωθεί στην ποπ μουσική σκηνή της Βουλγαρίας.

No 6 – Vessy Boneva

H 33χρονη Vessy Boneva ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Έχει λάβει μέρος σε πολλά φεστιβάλ φολκ και ποπ μουσικής με αρκετές διακρίσεις.

Η επαγγελματική καριέρα της άρχισε το 2007 και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει 5 άλμπουμ. Ασχολείται ενεργά με την προώθηση της παράδοσης της Βουλγαρίας παγκοσμίως. Έχει συμμετάσχει και σε φιλανθρωπικές συναυλίες, καθώς και σε μιούζικαλ!

No 7 – Iskrata

Ο 28χρονος Iskren Tonchev είναι τραγουδιστής, συνθέτης και beatboxer! Έχει ένα δικό του, ξεχωριστό στιλ μουσικής και παραγωγής.

Έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα της βουλγαρικής μουσικής σκηνής και έχει βρεθεί και στον τελικό του Bulgaria’s Got Talent ως beatboxer.

Τα τραγούδια στην παραγωγή των οποίων συμμετείχε έχουν συγκεντρώσει πολλά εκατομμύρια προβολές.

No 8 – Preyah

Η 26χρονη Preyah-Eyrin-Comfort Rex Osassey, γεννήθηκε από Βουλγάρα μητέρα και Νιγηριανό πατέρα.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 με συμμετοχές σε χιπ χοπ τραγούδια. Σταδιακά άρχισε να γίνεται περισσότερο γνωστή και συμμετείχε και σε μουσικά show, όπως το Masked Singer.

Έχει κυκλοφορήσει τραγούδια τόσο στα βουλγαρικά όσο και στα αγγλικά.

No 9 – Donika

H 23χρονη Donika είναι μια νέα παρουσία στη βουλγαρική pop folk μουσική σκηνή. Ανιψιά της Galena, ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα της βουλγαρικής σκηνής, είχε πάθος με το τραγούδι από την παιδική της ηλικία.

Πρόσφατα άρχισε να πειραματίζεται και με διαφορετικά είδη μουσικής και μένει να δούμε ποιο είδος θα την κερδίσει!

Θα θέλατε να εκπροσωπήσει κάποιος από τους παραπάνω καλλιτέχνες την Βουλγαρία στην Eurovision 2022; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Για άλλη μια φορά, εξαιρετικές προτάσεις! Θα προτιμούσα Alma ή Mihaela Marinova και ίσως Dara Ekimova. Τον Konstantin Trendafilov, τον γνωρίζω μόνο ως συγγραφέα και αν ασχολείται με το τραγούδι ερασιτεχνικά δεν θα ήθελα να τον δω. Αν πάλι αποφάσισε να γίνει επαγγελματίας, ίσως και να ήθελε να τον δω

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *