Ελλάδα: Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Eurovisionfun για την Καλομοίρα και την Eurovision 2022!

Για την Καλομοίρα και όλα όσα σχεδιάζει με την δισκογραφική της εταιρεία διαβάσατε πρώτα μέσα από το Eurovisionfun, σήμερα το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώνεται και από άλλα ελληνικά media, τα οποία αναφέρουν πως η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται στην χώρα μας προκειμένου να επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά πράγματα, διεκδικώντας και την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό για το 2022.

Τι αναφέρουν τα ελληνική media για τη Καλομοίρα

Συγκεκριμένα όπως σημειώνει σήμερα το youfly, στο τραπέζι των συζητήσεων των συνεργατών της Καλομοίρα έπεσε και ο διαγωνισμός της Eurovision με τη ίδια να δείχνει ενδιαφέρον για μια εκ νέου συμμετοχή της στο μεγάλο αυτό μουσικό γεγονός, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία.

Σημειωτέον ότι η Καλομοίρα το 2008, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι «Secret Combination» και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Επίσης να θυμίσομε ότι πέρυσι η Καλομοίρα είχε κάνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις με την Κύπρο για να πάρει μέρος στη Eurovision 2021 αλλά λόγω τελικά της πανδημίας του κορωνοιού δεν ήταν δυνατό να ταξιδέψει από τις ΗΠΑ όπου διαμένει μόνιμα με την οικογένεια της.

Πλέον η Καλομοίρα βρίσκεται στην Ελλάδα και στις συνομιλίες που έχει με φίλους και συνεργάτες δείχνει αποφασισμένη να επανέλθει στο τραγούδι τονίζοντας ότι της έχει λείψει πολύ. Τα παιδιά της πλέον έχουν μεγαλώσει και θεωρεί ότι υπάρχει και ο απαιτούμενος χρόνος για να ασχοληθεί ενεργά με το τραγούδι που τόσο πολύ αγαπά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira)

Πόσο πιθανό είναι να δούμε την Καλομοίρα στην Eurovision 2022;

Πάμε τώρα στο κρίσιμο ερώτημα. Είναι πιθανό να δούμε την Καλομοίρα να εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα; Η ίδια το επιθυμεί πολύ, την ίδια όμως επιθυμία μοιράζεται και η δισκογραφική της εταιρεία Heaven. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, η Heaven ετοιμάζει συγκεκριμένη πρόταση προκειμένου να την καταθέσει στην ΕΡΤ, σε σχετικά σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα.

Αυτό φυσικά από μόνο του δεν είναι αρκετό, προκειμένου να φέρει την γλυκύτατη Καλομοίρα και πάλι στον διαγωνισμό. Η ΕΡΤ θα πρέπει να ανακοινώσει τον τρόπο, όπου θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης και το τραγούδι μας για την Eurovision 2022, ενώ φυσικά θα πρέπει και η πρόταση της Καλομοίρας, να πείσει τους ιθύνοντες της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, πως θα φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στην Ιταλία.

Το ενδιαφέρον από όλες τις δισκογραφικές εταιρείες, μετά την φετινή δέκατη θέση της Stefania και του τρόπου που διαχειρίστηκε η ΕΡΤ το Eurovision project, έχει ευλόγως αυξηθεί και η Καλομοίρα δεν είναι η μόνη που προετοιμάζεται ….

Πάντως δεν είναι τυχαίο, πως ακόμη και στην γιορτή της Καλομοίρας πριν λίγες ημέρες, η Heaven έσπευσε να μας υπενθυμίσει το Secret Combination μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, το τραγούδι δηλαδή με το οποίο το 2008 η 23χρονη τότε ερμηνεύτρια, μας χάρισε την τρίτη θέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira)

Πως βλέπετε την ενδεχόμενη επιστροφή της Καλομοίρας στον διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsApp για ακόμη πιο άμεση ενημέρωση και ατελείωτες Eurovision συζητήσεις! Κάντε κλικ ΕΔΩ.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όλα εξαρτώνται από το κομμάτι που θα καταθέσει και όλη την ομάδα που θα την επιμεληθεί.
    Δεν θα ήθελα-οπως και κάνεις πιστεύω- με κάτι τόσο “νιάου” όπως το secret combination δεδομένου ότι πλέον είναι μια 35χρονη γυναίκα με παιδιά, δεν είναι 23.
    Με ένα καλοδουλεμένο σύγχρονο ποπ θα ήθελα να την δω να επιστρέφει ή ακόμα και με κομμάτι με έθνικ στοιχεία τύπου “loveway” ή “truth”.

    Απάντηση
  2. Λουκάς
    Λουκάς says:

    Τι σημαίνει επειδή είναι 35 με παιδιά; ελεος, προσέχετε τι λέτε πια.. νέο κορίτσι είναι, επειδή έχει παιδιά τι δηλαδή; αν θέλει να παει με νιάου ας πάει με νιάου, δεν άλλαξε τίποτα από το 2008.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *