Ο συνθέτης του Good Job Nicky απαντά αν θα τον δούμε στην Eurovision!

Σε προηγούμενό μας άρθρο σας έχουμε ήδη παρουσιάσει τον Νικόλα Βαρθακούρη, που ως good job nicky έχει φέρει φρέσκο αέρα στη μουσική σκηνή της Ελλάδας, ως έναν καλλιτέχνη που θα μπορούσε να εκπροσωπήσει επάξια το 2022 την χώρα μας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ο ίδιος μάλιστα είναι ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο αυτό, εφόσον φυσικά βρει και το κατάλληλο τραγούδι, που θα πείσει με την σειρά του την ΕΡΤ ότι μπορεί να διαδεχθεί επάξια την Stefania και το Last Dance.

Το ενδιαφέρον του good job nicky να συμμετάσχει στην Eurovision φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο Ermis (Ερμής Γεραγίδης), ο συνθέτης-παραγωγός μαζί με τον οποίο ο Νικόλας γράφει όλα τα κομμάτια του. Σε ερώτηση που του τέθηκε στο Instagram, σχετικά με την πιθανότητα να δούμε τον good job nicky στη σκηνή της Eurovision, ο Ermis δήλωσε άγνοια γελώντας, όμως κούνησε καταφατικά το κεφάλι του.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Εσείς θα θέλατε να δείτε τον good job nicky να εκπροσωπεί την Ελλάδα στη σκηνή της Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Διονύσης
    Διονύσης says:

    Nομίζω οτι στο τέλος θα έχουμε “μάχη” καλομοίρας και good job nicky για το ποιος θα πάει στην eurovision εκτος κι αν γινει ελληνικος τελικος που σιγουρα θα ειναι και αλλα προσωπα οπως η Αμαντα γΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΚ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ Ή συγκροτημα που δεν μας εχετε αποκλαυψει πιο ειναι και άλλοι που δεν γνωριζουμε

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Εμεις εχουμε γραψει οτι δεν βλεπουμε πιθανο καποιον εθνικο τελικο, ακομη βεβαια καμια αποφαση στο συγκεκριμενο κομμάτι δεν εχει ληφθει απο την ΕΡΤ, οποτε ας αναμενουμε. Παντως η ΕΡΤ θα στειλει το τραγούδι που θεωρει οτι θα της φέρει την καλυτερη θέση, ουτε τον πιο γνωστο, ουτε αυτο που θα κανει μεγαλυτερη αισθηση εντος Ελλάδας, μια τακτικη που οπως φανηκε (βλ. ΡΙΚ) απετυχε παταγωδως. Οποτε μην αποκλειεις τπτ…

      Απάντηση
      • Διονύσης
        Διονύσης says:

        ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΩ. ΑΠΛΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΙΤ ( ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο OAGE GREECE) ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο GOOD JOB NICKY KAI H ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ EUROVISION 2022 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

        Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Οι μνηστήρες πολλοι…
    Τα ονόματα που ακούγονται ως ώρας και επιβεβαιώσει έμμεσα ή άμεσα ο,τι ενδιαφέρονται, τα θεωρώ αρκετά δυνατά, σε συνδυασμό όμως πάντα με το κατάλληλο κομμάτι και την κατάλληλη ομάδα που θα φροντίσει τη
    κάθε λεπτομέρεια.

    Απάντηση
  3. Τίνα
    Τίνα says:

    Καλησπέρα σας,
    Διάβασα το άρθρο σας, σχετικά με τα ονόματα που υπάρχει πιθανότητα να μας εκπροσωπήσουν στην επερχόμενη eurovision.
    Ενώ ήμουν θετική με την πιθανή συμμετοχή του GoodjobNikkie,άλλαξα γνώμη, όταν σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή του, στο περιοδικό Down Town, δήλωσε ότι είχε κρίσεις πανικού, οι οποίες τώρα έχουν μετατραπεί σε κρίσεις άγχους.
    Αναρωτιέμαι κατά πόσο ασφαλής μπορεί να είναι μια πιθανή επιλογή του συγκεκριμένου καλλιτέχνη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *