Φινλανδία: Ανοίγει η υποβολή τραγουδιών για το UMK 2022 από την 1η έως και 6 Σεπτεμβρίου

Στο φετινό διαγωνισμό στο Rotterdam, η συμμετοχή των Blind Channel έγινε η δεύτερη πιο επιτυχημένη Φινλανδική συμμετοχή στη Eurovision, μετά τους νικητές του 2006 Lordi, ανατρέποντας ένα μακρύ σερί αποκλεισμών και τη δεύτερη θέση από το τέλος του 2018, στον τελικό.

Τουλάχιστον ένας συνθέτης και ένας από τους τραγουδιστές της συμμετοχής που θα υποβληθεί, πρέπει να είναι πολίτης της Φινλανδίας ή τουλάχιστον να μόνιμος κάτοικος Φινλανδίας. Στον τελικό του UMK θα δούμε μόνο ένα τραγούδι ανά καλλιτέχνη, ενώ ανά καλλιτέχνη υπάρχει το όριο υποβολής μέχρι το πολύ τριών υποψηφιοτήτων.

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Φινλανδίας YLE θα ορίσει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων για να αξιολογήσει όλες τις συμμετοχές που έχουν υποβληθεί και να επιλέξει τους συμμετέχοντες του UMK 2022, πριν από το τέλος του έτους. Μετά την επιλογή των συμμετεχόντων από την ομάδα εμπειρογνωμόνων, θα διεξαχθεί ο ζωντανός εθνικός τελικός το Φεβρουάριο του 2022 και το κοινό θα επιλέξει το νικητή σε συνδυασμό με την ψήφο της κριτικής επιτροπής.

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής συμμετοχών θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του UMK, την 1η Σεπτεμβρίου.

Πριν από περίπου τρεις μήνες, η Φινλανδία εκπροσωπήθηκε στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021, από τους Blind Channel με το τραγούδι Dark Side.

Δείτε την εμφάνισή τους στον τελικό του φετινού διαγωνισμού:

Ο YLE ελπίζει να επαναλάβει ή ακόμη και να ξεπεράσει αυτήν τους την επιτυχία, το 2022. Τι πιστεύετε; Θα τα καταφέρουν οι Φινλανδοί;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις ειδήσεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *