Ελλάδα: Στο studio η Amanda για την Eurovision 2022! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Ένα καλοκαίρι με πολλές διεργασίες για πολλούς από τους καλλιτέχνες, που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, είναι το τρέχον. Η Αμάντα Γεωργιάδη, την οποία και σας παρουσιάσαμε ως μία καλλιτέχνη που θα μπορούσε να μας εκπροσωπήσει στον επόμενο διαγωνισμό, βρίσκεται στο studio για την ηχογράφηση εκτός των άλλων και ενός τραγουδιού για την Eurovision!

Με το βλέμμα στην Eurovision 2022

Μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα η Amanda μας ενημερώνει για το γεγονός πως βρίσκεται στο studio, για την ηχογράφηση νέων τραγουδιών. Φυσικά, το Eurovisionfun δεν μπορούσε να μην ρωτήσει τη ομογενή, ταλαντούχα τραγουδοποιό, αν η ηχογράφηση αυτή έχει καμία σχέση με τον διαγωνισμό.

Η Amanda πρόθυμη μας απάντησε, λέγοντας μας πως ηχογράφησε τρία καινούρια τραγούδια, το ένα εκ των οποίων πράγματι προορίζεται για την Eurovision.

Σύντομα στην Ελλάδα η Amanda

Η Amanda μας αποκάλυψε πως σύντομα θα είναι στην χώρα μας. Συγκεκριμένα αμέσως μόλις πραγματοποιήσει και την δεύτερη δόση του εμβολίου, η νεαρή καλλιτέχνης μας είπε πως θα έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να βρεθεί και εδώ στο studio.

Φυσικά, όλες αυτές οι διεργασίες όπως διαβάσατε και σε προηγούμενα μας άρθρα, έχουν να κάνουν με τις διαδικασίες που θα τρέξει η ΕΡΤ για την επιλογή της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2022, στις αρχές του φθινοπώρου.

… και η ΕΡΤ όμως προετοιμάζεται

Μπορεί η ΕΡΤ τα προηγούμενα χρόνια να μας είχε συνηθίσει λίγο σε αποφάσεις της τελευταίας στιγμής και της λογικής βλέποντας και κάνοντας, αυτό όμως δεν ισχύει πλέον και δεν αφορά φυσικά μόνο τον διαγωνισμό της Eurovision. Ήδη στις οθόνες μας βλέπουμε τα trailer όλου του νέου προγράμματος της ΕΡΤ, έχοντας ακόμα Ιούλιο, την στιγμή που οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί βρίσκονται ακόμα στην φάση του σχεδιασμού.

Οι προτεραιότητες αυτή την στιγμή στην ΕΡΤ έχουν σχετικά χαμηλά ακόμα το project Eurovision 2022, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ξεκίνησε ο σχεδιασμός Η Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας με την διευθύντρια της Δώρα Χειράκη, αλλά και η προισταμένη των Διεθνών Σχέσεων Σοφία Δρανίδου, ξεκίνησαν ήδη τον προγραμματισμό, προκειμένου σχετικά σύντομα όλα να είναι έτοιμα.

Νωρίς το φθινόπωρο η ΕΡΤ θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και θα ανακοινώσει τον τρόπο που θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης και η συμμετοχή μας στην Eurovision 2022. Τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασισθεί, αν και όπως έχετε ξαναδιαβάσει μέσα από το Eurovisionfun, δεν θεωρούμε πιθανή την διεξαγωγή ενός εθνικού τελικού, παρά την πραγματοποίηση μίας διαδικασίας παρόμοιας με του 2019, με έναν ίσως πιο επίσημο τρόπο.

Το 2019 μία επιτροπή με επικεφαλής το μέλος του ΔΣ και γνωστό μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, είχε επιλέξει την πρόταση που κατέθεσε η Dream Team, με την Stefania. Πρόβλεψη μου είναι ότι θα επιλεγεί κάποια παραπλήσια εσωτερική διαδικασία, όπου όμως θα προηγηθεί ένα δημόσια κάλεσμα σε ενδιαφερόμενους.

Ποια είναι η Amanda;

Η Αμάντα Γεωργιάδη (ή Amanda Tenfjord όπως είναι γνωστή καλλιτεχνικά), δραστηριοποιείται στην Νορβηγία. Ο πατέρας της είναι Έλληνας, ενώ η μητέρα της Νορβηγίδα. Γεννήθηκε στην Ελλάδα, απ’ όπου έφυγε για την Νορβηγία σε ηλικία μόλις 3 ετών. Μετακόμισε με όλη την οικογένεια της στο Tennfjord, εξού και το όνομα που χρησιμοποιεί.

Θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια της νορβηγικής ποπ μουσικής. Έχει χαρακτηριστεί ως «μαζικά ταλαντούχα» από τον τύπο της χώρας, ενώ η μουσική της, την οποία συνήθως υπογράφει και η ίδια ξεχωρίζει για την ποιότητά της.

Μόλις 21 ετών, κέρδισε την προσοχή με μια σειρά από singles αλλά και συνεργασίες με σπουδαία ονόματα, συμπεριλαμβανομένου του Askjell Solstrand (Sigrid, Aurora). Έδωσε ζωντανές συναυλίες τόσο στην Νορβηγία, αλλά και στο εξωτερικό, Λονδίνο Στοκχόλμη κ.α.

Μια όμορφη και έξυπνη πρόταση για την ΕΡΤ, σε ένα τελείως διαφορετικό ύφος από την Stefania, με μοναδικό κοινό στοιχείο, πως και οι δύο είναι Ελληνίδες του εξωτερικού. Ας μην ξεχνάμε την μεγάλη δύναμη της ΕΡΤ. Την δυνατότητα της να βρίσκει νέα ταλέντα και να τα επιβάλει στην εγχώρια σκηνή, πολλές φορές κόντρα σε μιντιακά κατεστημένα και δισκογραφικές εταιρείες. Δεν ξέρω αν σας θυμίζει αυτό κάτι… Εγώ πιστεύω πως η ιστορία μπορεί με την Amanda να επαναληφθεί, εσείς;

Πως σας φαίνεται η περίπτωση της Amanda; Θα θέλατε να την δείτε στον διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsApp για ακόμη πιο άμεση ενημέρωση και ατελείωτες Eurovision συζητήσεις! Κάντε κλικ ΕΔΩ.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Manos
    Manos says:

    Οι πιθανότητες να μας εκπροσωπήσει πολλές, ειδικά αν έχει ένα καλό τραγούδι, που λογικα θα έχει, αφού θα υποστηριχθεί από μια δυνατή ομάδα. Όλα θα εξαρτηθούν από το τραγούδι που θα έχει ο good job Nicky, αφού δεν προσδοκώ πολλά από την πρόταση Καλομοίρας.

    Απάντηση
  2. Bilo
    Bilo says:

    Δεν μου φαίνεται καλή, αλλά πολύ καλή πρόταση! Έτσι θέλουμε, νέα ταλέντα σαν τη Stefania μας. Από τα τραγούδια της ξεχώρισα το Kill the lonely και μακάρι το τραγούδι που θα ηχογραφήσει για το διαγωνισμό να είναι τέτοιο στυλ με δυνατό μήνυμα. Επίσης με τη Amanda θα πάρουμε βαθμούς και από Σκανδιναβία που δεν μας ψηφίζουν εύκολα. Βέβαια να δούμε και τους άλλους καλλιτέχνες γιατί και ο Good job Nicky είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή και μακάρι να έχουν καλά τραγούδια, να επιλέξουμε το καλύτερο!

    Απάντηση
  3. esc1234
    esc1234 says:

    Επειδη η Στεφανια πήγε καλά δεν σημαίνει πως όλες οι κοπέλες με ελληνικές ρίζες που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε 200 εκατομμύρια ανθρώπους.

    Απάντηση
  4. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Επειδη ξεκίνησαν ήδη κάποιοι…αφού ενδιαφέρεται η Καλομοιρα, η Αμαντα, ο good job Nicky και δεν ξερω κ ποιος αλλος… γτ δεν κανει η ΕΡΤ εθνικο τελικο; Ποιος σας ειπε ρε παιδια πως ολοι αυτοι ενδιαφερονται να μπούνε σε εθνικο τελικο; Η απλουστευση των Ελληνων fans ειναι φοβερη!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *