Η Stefania ερμηνεύει το Last Dance σε συναυλία κλασσικής μουσικής!

Μια διαφορετική, αλλά εξίσου εντυπωσιακή ερμηνεία του Last Dance, έδωσε η Stefania μας το απόγευμα του Σαββάτου 21 Αυγούστου στο Άμστερνταμ. Με την συνοδεία ορχήστρας, σε μία εξέδρα επάνω στο νερό, τραγούδησε ζωντανά το τραγούδι που της έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, χαρίζοντας μας την δέκατη θέση στον πρόσφατο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

H Stefania συνεχίζει την πορεία της στα καλλιτεχνικά πράγματα τόσο της Ελλάδας, όσο φυσικά και της Ολλανδίας. Μετά την ανακοίνωση πως θα είναι η παρουσιάστρια δημοφιλούς μουσικής εκπομπής στην δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας, αυτή την φορά συμμετείχε σε ένα από τα μεγαλύτερα event του καλοκαιριού.

Το Prinsengrachtconcert πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1981 και είναι μία συναυλία κλασσικής μουσικής. Η εξέδρα στήνεται μπροστά στο ξενοδοχείο Pulitzer και το κοινό παρακολουθεί κυρίως μέσα από βάρκες, που φθάνουν στο σημείο για να παρακολουθήσουν την συναυλία. Από το 1984 η εν λόγω συναυλία μεταδίδεται και από την ολλανδική δημόσια τηλεόραση.

Το ολλανδικό κοινό που χάρισε τους 10 βαθμούς του στο Last Dance και στην Stefania, είχε την ευκαιρία να απολαύσει την “ορχηστρική” εκδοχή του Last Dance, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά την υπέροχη μελωδία του τραγουδιού.

Μπορείτε και εσείς να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

Πως σας φάνηκε η ερμηνεία της Stefania; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *