Ισραήλ: Ξεκινάει τον Οκτώβριο το X Factor

Αποκλειστικές πληροφορίες του EuroMix αναφέρουν πως το X Factor, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως η διαδικασία επιλογής του ισραηλινού εκπροσώπου στη Eurovision 2022, θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Αναλυτικότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές εν ευθέτω χρόνω από το Reshet 13 που έχει αναλάβει την παραγωγή του talent show.

Το X Factor του Ισραήλ θα λάβει χώρα από τον Οκτώβριο ως τα τέλη Δεκεμβρίου, με τον νικητή του να είναι ο εκπρόσωπος της χώρας τον ερχόμενο Μάιο στην Ιταλία για τον 66ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Το δημοφιλές talent show θα παρουσιάζει η Liron Weizman. Σύμφωνα με τα εγχώρια μίντια, οι κριτές του X Factor Israel θα περιλαμβάνουν την Netta Barzilai τελευταία νικήτρια του Ισραήλ στον διαγωνισμό, Aviv Geffen, Margalit Tzan’ani, Ran Danker και Miri Mesika.

Η επιλογή του X Factor Israel ως η νέα ισραηλινή επιλογή σημαίνει ότι είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί ένα επιπλέον πρόγραμμα για το KAN για την επιλογή του τραγουδιού. Δεν είναι ακόμα γνωστό πώς θα γίνει η επιλογή του τραγουδιού, μετά την ανάδειξη του καλλιτέχνη, μέσω το X Factor.

Το Ισραήλ εκπροσωπήθηκε από την Eden Alene στην Eurovision 2021 με το τραγούδι Set Me Free, καταλαμβάνοντας την 17η θέση στον μεγάλο τελικό της 22ας Μαΐου.

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *