Λετονία: Μέσω εθνικού τελικού η επιλογή καλλιτέχνη για την Ιταλία!

Τη γνώριμη συνταγή των τελευταίων ετών θα επιστρατεύσουν οι Λετονοί ιθύνοντες του LTV, μιας και για ακόμα μία χρονιά το Supernova (πιθανότατα με αυτή την ονομασία) θα χρησιμοποιηθεί ως το φορμάτ ανάδειξης του εκπροσώπου της Λετονίας στη Eurovision 2022.

Η αποκάλυψη της λετονικής ραδιοτηλεόρασης έγινε μέσω Twitter, ως απάντηση σε έναν λογαριασμό που εξέφρασε δημόσια την ανησυχία του για την ανυπαρξία νεότερων όσον αφορά την εκπροσώπηση της χώρας της Βαλτικής στον 66ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο επίσημος λογαριασμός του Supernova:

Δεν υπάρχει λόγος για καμία ανησυχία. Η επιλογή θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Πληροφορίες αναφορικά με την διαδικασία θα γίνουν γνωστές σύντομα.

Το LTV χρησιμοποιεί το Supernova από το 2015 και έπειτα, με εξαίρεση το 2021. Πριν το 2015 ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Λετονίας είχε χρησιμοποιήσει διαφορετικά φορμάτ με διαφορετικές ονομασίες.

Τη Λετονία στη Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ εκπροσώπησε η Samanta Tina με το τραγούδι “The Moon Is Rising”, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του δεύτερου ημιτελικού με 14 βαθμούς μένοντας εκτός τελικού.

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    To Revelation και το Esamiba είναι από τα καλύτερα τραγούδια που έχω ακούσει ποτέ σε εθνικούς τελικούς.
    Δυστυχώς οι τελικές επιλογές των Λετονών για την εκπροσώπηση τους δεν είναι συνήθως οι καλύτερες δυνατές.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *