Πολωνία: Η Stefania θα τραγουδήσει ζωντανά στο Wakacyjna Trasa Dwójki 2021!

Μετά τον Rafal, την Έλενα Τσαγκρινού, την Albina, την Efendi και η Stefania θα τραγουδήσει ζωντανά στο εβδομαδιαίο καλοκαιρινό πρόγραμμα της πολωνικής δημόσιας τηλεόρασης Wakacyjna Trasa Dwójki.

Στις 29 Αυγούστου η Stefania live στην Πολωνία

Το Wakacyjna Trasa Dwójki πρόκειται για μία σειρά καλοκαιρινών συναυλιών, που διοργανώνει και μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση της Πολωνίας και οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή του Αυγούστου, σε διαφορετική πόλη κάθε φορά. Στις συναυλίες αυτές τραγουδούν ζωντανά, τόσο εγχώρια ταλέντα, όσο και ξένοι, ενώ φέτος φιλοξενούνται και αρκετοί eurostars!

Την αρχή πραγματοποίησε η Έλενα Τσαγκρινού και η Albina, οι οποίες στις 8 Αυγούστου ερμήνευσαν τις Eurovision συμμετοχές τους, μαζί με τον φετινό εκπρόσωπο της Πολωνίας Rafal. Στην τελευταία συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες, το πολωνικό κοινό είχε την χαρά να απολαύσει την ζωντανή εμφάνιση της Efendi.

Την Κυριακή 29 Αυγούστου, η Stefania θα είναι προσκεκλημένη στην αντίστοιχη εκδήλωση και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα τραγουδήσει ζωντανά τόσο το Last Dance, όσο και το Mucho Calor!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις των eurostars στο Wakacyjna Trasa Dwójki 2021:

*η εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού με το El Diablo δεν είναι διαθέσιμη στο YouTube, εξαιτίας καταγγελίας πνευματικών δικαιωμάτων από την Panik.

Αυτή θα είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά μετά τον διαγωνισμό της Eurovision, όπου η Stefania μας θα παρουσιάσει ζωντανά τόσο το Last Dance, το τραγούδι δηλαδή που έφερε την Ελλάδα στην δέκατη θέση του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού, όσο και του καλοκαιρινού της hit, Mucho Calor, δια χειρός και αυτό του Δημήτρη Κοντόπουλου και των ARCADE.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εμφάνιση της Stefania στις 29/8 στο TVP2 ΕΔΩ. Το Wakacyjna Trasa Dwójkiξεκινά στις 21.40 ώρα Ελλάδας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις ειδήσεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: Eurovision.tv

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *