Πολωνία: Με εσωτερική επιλογή για την Eurovision 2022!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρόεδρος της δημόσιας τηλεόρασης της Πολωνίας, Jacek Kurski, επιβεβαίωσε την συμμετοχή της χώρας του και στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ενώ αποκάλυψε πως οι διαδικασίες ανεύρεσης της επόμενης πολωνικής συμμετοχής θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο, προκειμένου να βρεθεί ένα καλύτερο τραγούδι από το φετινό. Τόσο το τραγούδι, όσο και ο καλλιτέχνης θα επιλεγούν με εσωτερική επιλογή.

Την Πολωνία εκπροσώπησε στο Ρότερνταμ ο Rafal, με το τραγούδι The Ride, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό. Η επιλογή του ήταν λίγο της τελευταίας στιγμής, αφού η δημόσια τηλεόραση της Πολωνίας είχε αναλάβει την διοργάνωση της Junior Eurovision 2020 και είχε στρέψει εκεί όλη της το ενδιαφέρον.

Να δούμε αν το γεγονός πως για το 2022 θα ξεκινήσει από νωρίς η αναζήτηση της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό, θα φέρει και ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο σας διαγωνισμό!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα ήθελα να δώσουν μια ευκαιρία στην εκπρόσωπο που θα είχαν αν γινόταν ο διαγωνισμός του ’20(Alicia) Η ακόμα στις νικήτριες τους της junior Eurovision (Roxana, Viki)
    Η φετινή τους συμμετοχή ερασιτεχνική στην καλύτερη,από όλες τις απόψεις.

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *