Ρουμανία: Reunion για Ovi και Paula Seling στο studio – Στο βάθος η Eurovision;

Με μία φωτογραφία στα κοινωνικά του δίκτυα ο Ovi, που εκπροσώπησε δύο φορές την Ρουμανία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision (2010 και 2014), έχοντας μάλιστα πετύχει την καλύτερη θέση της χώρας (3ος το 2010 με το Playing With Fire), μας αποκάλυψε ότι είναι στο studio, ηχογραφώντας μαζί με την ντάμα του Paula Seling.

Το ντουέτο που έχει φέρει δύο φορές τη Ρουμανία στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα, βρίσκονταν αυτές τις μέρες στο στούντιο του Ovi, μαζί μετά από καιρό, ηχογραφώντας κομμάτια για κάποιο νέο πρότζεκτ, με πολλούς να μιλούν για μια τρίτη συμμετοχή τους στην Eurovision.

Τα τελευταία χρόνια η χώρα, από υπερδύναμη, βρέθηκε τρεις συνεχόμενες φορές εκτός τελικού, με την ρουμανική δημόσια τηλεόραση (TVR) να διοργανώνει στις 5 Ιουλίου σε prime time ώρα μάλιστα, μία ειδική εκπομπή, όπου συζητήθηκαν τα σερί άσχημα αποτελέσματα της χώρας στον διαγωνισμό, ενώ αναζητήθηκαν και λύσεις.

Από ότι φαίνεται η Ρουμανία δεν θα απέχει το 2022 από την Ιταλία, τουλάχιστον αυτό ειπώθηκε στην εκπομπή. Πιο πιθανό σενάριο είναι η επιστροφή στον εθνικό τελικό, το γνωστό Selectia Nationala και η μετέπειτα υποστήριξη του τραγουδιού που θα επιλεγεί από την TVR, προκειμένου τουλάχιστον στον επόμενο διαγωνισμό η χώρα να επιστρέψει στον τελικό. Το φορμάτ που υποστηρίχθηκε για το Selectia Nationala είναι το 50% κοινό – 50% κριτικές επιτροπές.

Πάντως μια εκ νέου συμμετοχή των Ovi και Paula Seling είτε ως ερμηνευτές είτε ως δημιουργοί, θα μπορούσε να φέρει τη χώρα και πάλι στον Τελικό.

Παρακάτω απολαύστε την καλύτερη θέση της χώρας με το Playing With Fire:

Θα θέλατε να δείτε τον Ovi και την Paula Seling να ενώνουν τις δυνάμεις τους στην επόμενη συμμετοχή της Ρουμανίας για τον Διαγωνισμό της Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *