Ρωσία: Ο Dima Bilan αναπολεί το γιουροβιζιονικό παρελθόν του | Ετοιμάζεται για την τρίτη του συμμετοχή;

Είναι από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στη χώρα του και ο μοναδικός νικητής της Eurovision για την Ρωσία (2008 με το Believe). Μιλάμε φυσικά για τον Dima Bilan, ο οποίος στα 39 του φαίνεται πως επιθυμεί σφόδρα να βρεθεί για τρίτη φορά στην σκηνή του διαγωνισμού.

Με τον Dima Bilan η Ρωσία στην Eurovision 2022;

Νωρίτερα μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά του δίκτυα, ο Dima Bilan αναπολεί την πρώτη του συμμετοχή στον διαγωνισμό το 2006 στην Αθήνα, όπου με το Never Let You Go, κατέλαβε την δεύτερη θέση. Σχολιάζοντας ο Duma Bilan αναφέρει:

Θυμάστε πως η Eurovision φέρνει κοντά τους ανθρώπους; Τι δυνατό πνεύμα υποστήριξης και ενοποίησης; Ωραίο δεν ήταν; Μήπως να το επαναλάβουμε…;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dima Bilan (@bilanofficial)

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 50.000 likes σε τέσσερις ώρες, ενώ και οι απαντήσεις στα σχόλια για την ενδεχόμενη επιστροφή του Dima Bilan στον διαγωνισμό της Eurovision, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές.

Η Ρωσία στην Eurovision 2022

Ως συνήθως η Ρωσία μας εκπλήσσει με τις αποφάσεις της για τις εκάστοτε συμμετοχές της στον διαγωνισμό, αφού ελάχιστες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Για το 2022 υπεύθυνο για την συμμετοχή της Ρωσίας στην Eurovision είναι το κανάλι Russia, με το οποίο τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται ο Philipp Kirkorov με την Dream Team. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το κανάλι Russia θα εμπιστευθεί και αυτή την χρονιά την ίδια ομάδα, που εξάλλου της έχει φέρει σημαντικές επιτυχίες. Η φετινή ένατη θέση της Manizha και του Russian Woman, ενός τραγουδιού που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους fans, αλλά βρέθηκε σε σχετικά χαμηλές θέσεις για την Ρωσία ειδικά στην τηλεψηφοφορία του κοινού, απέδειξε πως καμία χώρα από μόνη της δεν έχει εγγυημένη θέση στο top5 …

Αν και είναι ακόμα νωρίς και στην Ρωσία έχουν ξεκινήσει οι πρώτες διεργασίες, δεν είναι τυχαίο πως μέσα στο καλοκαίρι οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός βρέθηκαν στην Μόσχα, όπου είχαν και συναντήσεις με διάφορους καλλιτέχνες. Το δεδομένο είναι πως απέχουμε αρκετά από τις όποιες αποφάσεις, δεδομένο όμως είναι και το ενδιαφέρον του Dima Bilan.

Μετά την φετινή μέτρια θέση για τα δεδομένα της Ρωσίας, αλλά και τα χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση, το κανάλι Russia θα θελήσει έναν δημοφιλή καλλιτέχνη, που θα ανεβάσει τα νούμερα και το ενδιαφέρον, ελπίζοντας φυσικά να κατακτήσει και μία πολύ καλή θέση. Στην εξίσωση αυτή, ο Dima Bilan μπορεί να είναι η λύση …

Παρακάτω η πρώτη συμμετοχή του Dima Bilan στον διαγωνισμό:

Θα θέλατε να δείτε ξανά τον Dima Bilan στον διαγωνισμό της Eurovision;

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Άσκοπο και ανούσιο να συμμετάσχει και τρίτη φορά, κατά τη γνώμη μου. Έχει τερματίσει στην πολύ καλή 2η θέση και έχει κερδίσει και τον διαγωνισμό (αν και το 2008 υπήρχαν καλύτερα κομμάτια από το believe).
    ΥΓ: πάντως η 9η θέση της MANIZHA ήταν “γροθιά” για τους Ρώσους που στην πλειονότητα τους εύχονταν να αποτύχει η ακόμα χειρότερα πράγματα γιατί η φοβερή performer MANIZHA έλεγε τα αυτονόητα εν έτει 2021, τα οποία χώρες όπως η Ρωσία δεν μπορούν να τα δεχτούν…Επομένως ίσως να ήταν μια “ψιλοαποτυχια Eurovision-ικα” για τα δεδομένα της χώρας, αν και η 9η θέση στις 39 συμμετοχές μόνο αποτυχία δεν είναι, αλλά σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη της ερμηνεύτριας και των όσων πρεσβεύει.

    Απάντηση
    • Διονύσης
      Διονύσης says:

      Το 2008 έπρεπε να έχει νικήσει η Καλομοίρα ήταν πιο ωραίο τραγούδι από το Βelieve!!!!! Δεν νομίζω ότι θα ήταν ωραίο να συμμετάσχει 3 φορά. Τα δυο πρώτα τραγούδια τον 2008 τα είχε αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός δηλαδη τα τραγούδια Believe και το τραγουδι της Ουκρανίας “Shady Lady”.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *