Σουηδία: Με τραγούδι του Alex P o Darin στο Melodifestivalen 2022;

Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία εντοπίσαμε στα κοινωνικά δίκτυα. Ο ελληνικής καταγωγής και πετυχημένος μουσικοσυνθέτης και παραγωγός Alex P, βρίσκεται στο studio με έναν από τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες και διακαή πόθο πολλών Σουηδών eurofans, για να τους εκπροσωπήσει την χώρα τους στην Eurovision, Darin.

O Alex P αν και έχει ήδη εκπροσωπήσει πετυχημένα τρεις χώρες στον διαγωνισμό της Eurovision (Ελλάδα, Αζερμπαϊτζάν και Κύπρος), με το Fuego φυσικά να ξεχωρίζει, δεν έχει επιχειρήσει μέχρι στιγμής να εκπροσωπήσει την Σουηδία, την χώρα δηλαδή στην οποία διαμένει και έγινε αρχικά γνωστός.

Με την ημερομηνία έναρξης υποβολής συμμετοχών για το Melodifestivalen 2022 να πλησιάζει (27 Αυγούστου) και μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία της φετινής Eurovision, δεν αποκλείεται το τραγούδι το οποίο ετοιμάζουν οι Alex P και Victor Svensson για τον Darin, να είναι μία ενδεχόμενη συμμετοχή του στον εθνικό τελικό της Σουηδίας.

O Darin είναι 34 ετών και είναι κουρδικής καταγωγής. Ξεκίνησε την καριέρα του στα 16, όταν κατέλαβε την δεύτερη θέση στο Idol, υπογράφοντας δισκογραφικό συμβόλαιο με την Sony BMG. Το 2010 συμμετείχε στο Melodifestivalen με την μπαλάντα Υou’re Out Of My Life, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στον τελικό. Ακολούθησε μία λαμπρή και πετυχημένη καριέρα, με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αλλά και με πάρα πολλές νο1 επιτυχίες. Αν και θεωρείται από τους πιο εμπορικούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες στην Σουηδία, δεν επιχείρησε μέχρι και σήμερα να επιστρέψει στο Melodifestivalen, όπως συνηθίζουν οι περισσότεροι συνάδελφοι του. Θεωρείται από πολλούς μια χρυσή εφεδρεία της Σουηδίας για τον διαγωνισμό της Eurovision και όχι άδικα…

Είναι ο καλλιτέχνης που έψαχνε ο Alex P προκειμένου να διαγωνιστεί στο Melodifestivalen;


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsApp για ακόμη πιο άμεση ενημέρωση και ατελείωτες Eurovision συζητήσεις! Κάντε κλικ ΕΔΩ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *