Τα παραγιουροβιζιονικά: Διεργασίες στο New Wave για την Dream Team | Εγχώριες τηλεοπτικές προκλήσεις για την Stefania!

Τα Παραγιουροβιζιονικά είναι εδώ και πάλι με το τελευταίο ίσως επεισόδιο του καλοκαιριού, αφού από εβδομάδα μπαίνουμε επισήμως στην νέα σεζόν, με όσα τραγούδια κυκλοφορούν πλέον να είναι και εν δυνάμει υποψήφια για τον διαγωνισμό, αφού παύει να ισχύει ο περιορισμός της 1ης Σεπτεμβρίου.

  • Στο Σότσι της Ρωσίας θα πάμε πρώτα όπου αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνταν το New Wave Festival 2021, το μεγαλύτερο δηλαδή φεστιβάλ pop τραγουδιού της ανατολικής Ευρώπης. Εκπρόσωπος της Ελλάδας δεν υπήρχε φέτος, αλλά είχαμε την συμμετοχή του Δημήτρη Κοντόπουλου στην κριτική επιτροπή για μία ακόμη φορά. Παρών φυσικά ήταν και ο Philipp Kirkorov, αλλά και ο Ηλίας Κοκοτός.
  • Εννοείται πως η παρουσία και των τριών αυτών μελών της Dream Team δεν θα μπορούσε να μην έχει και άρωμα Eurovision…
  • Από την μία οι συζητήσεις με το κανάλι Russia συνεχίζονται για την εκπροσώπηση της Ρωσίας στον επόμενο διαγωνισμό και από την άλλη δεν ήταν λίγοι αυτοί οι καλλιτέχνες, διαγωνιζόμενοι και μη στο New Wave, που έκαναν κρούση στην Dream Team προκειμένου η επιτυχημένη ομάδα να αναλάβει την πιθανή συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.
  • Μιλάμε φυσικά για καλλιτέχνες που δεν είναι από την Ρωσία, αλλά τόσο από χώρες που στο παρελθόν εκπροσώπησε η Dream Team, αλλά και από καινούριες χώρες, που μέχρι στιγμής δεν έτυχε να εκπροσωπήσουν.
  • Το αν κάποια εξ αυτών των συνεργασιών ευοδωθεί θα το δείξει ο χρόνος, η αλήθεια είναι όμως πως η Ρωσία συνήθως ζητά αποκλειστικότητα. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα του να μην φανεί δημόσια πως είναι μία ακόμη συμμετοχή της Dream Team, κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν. Κάποιες φορές βέβαια αυτό στην συνέχεια έγινε γνωστό και κάποιες φορές όχι…
  • Τέλος του μήνα πάντως οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός επιστρέφουν στην Αθήνα και μπορεί ο Δημήτρης Κοντόπουλος να έχει αποκλείσει την όποια εμπλοκή του με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022, δεν ισχύει το ίδιο και με τον Ηλία Κοκοτό.
  • Ο γνωστός επιχειρηματίας, που αναλαμβάνει ως project manager όλες τις συμμετοχές της Dream Team στο διαγωνισμό, διατηρεί άψογες σχέσεις με την ΕΡΤ μετά και την φετινή τους συνεργασία και καμία εκ των δύο πλευρών δεν αποκλείει την εκ νέου συνεργασία τους στο μέλλον, αφού όπως φάνηκε είχε και πολύ καλά αποτελέσματα.
  • Μια που έφερε η κουβέντα την Ελλάδα, μετά την Καλομοίρα και την Amanda οι οποίες όπως σας έχουμε πει σε προηγούμενά μας άρθρα είτε έχουν έτοιμες, είτε είναι στην διαδικασία προετοιμασίας της πρότασης τους για την ΕΡΤ και ο Good Job Nicky ετοιμάζει πυρετωδώς την δική του πρόταση. Όλα αυτά φυσικά χωρίς η ΕΡΤ επισήμως να έχει ανακοινώσει τον τρόπο επιλογής του καλλιτέχνη, αλλά και του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην επόμενη διοργάνωση.
  • Πολλοί μας ρωτάτε τι συμβαίνει με την Κύπρο και γιατί επικρατεί τόση ησυχία φέτος, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές που αυτό το διάστημα ήδη είχε ξεκινήσει η παραφιλολογία των ονομάτων. Αφενός το ανεπάντεχο αποτέλεσμα του El Diablo στο Ρότερνταμ, αλλά και η κριτική που ακολούθησε για την έλλειψη του κυπριακού στοιχείου στην συμμετοχή, έχει κάνει τους ανθρώπους του ΡΙΚ να σκέφτονται μήπως απαιτείται πλέον μία νέα στρατηγική.
  • Πάντως οι πρώτοι ψίθυροι που μας έρχονται από την Μεγαλόνησο υποστηρίζουν πως τουλάχιστον ο ερμηνευτής ή ο συνθέτης, αν όχι και οι δυο θα είναι Κύπριοι στην Eurovision 2022.
  • O Μιχάλης Χατζηγιάννης πολύ πρόσφατα ανέφερε σε συνέντευξη του πως δεν έλεγε όχι στην επιστροφή του στον διαγωνισμό ως συνθέτης… Λέτε να τον άκουσαν εκεί στο ΡΙΚ;
  • Το πρώτο όνομα πάντως πως φημολογείται για την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2022 είναι και πάλι από την Panik και εκπροσωπεί την pop μουσική, διανθισμένη με παραδοσιακά στοιχεία. Γυναικείο φύλου, αλλά μακριά από την σχολή Ελένης Φουρέιρα.
  • Τελειώνοντας πάμε στην αγαπημένη του Eurovisionfun Stefania! Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε….
  • Η Stefania μας μετά από ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι, με κυκλοφορία νέου τραγουδιού, ζωντανές εμφανίσεις, παρουσίαση μουσικής εκπομπής στην Ολλανδία, ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Ελλάδα
  • Κάτι μας λέει πως πέρα από το φθινόπωρο, το κορίτσι που μας έκανε να ξανά χαμογελάσουμε στο διαγωνισμό θα έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις και στην Ελλάδα. Μόλις φυσικά είναι κάτι δεδομένο και ανακοινώσιμο θα σας το αποκαλύψουμε.

ΥΓ. Μπορεί να το χάσω το στοίχημα, αλλά ποντάρω σε Μπολόνια …

Μέχρι τότε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, γιατί εδώ θα μάθετε όλα όσα συμβαίνουν, μπροστά και πίσω από τις κάμερες!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιαννης
    Γιαννης says:

    Θα μου άρεσε να εκπροσωπούσε η Ήβη Αδάμου την Κύπρο.
    Είναι από την Κύπρο (μιας και προς τα εκεί κινούνται), έχει εξελιχθεί πολυ από το 2012 , είναι νέα, φρέσκα, ταλαντούχα, θετική και την αγαπάνε πολυ οι eurofun
    Θυμάμαι σε ένα άλλο άρθρο, κάτω στα σχόλια, να διαβάζω πως η προϋπόθεση που έθεσε η Ήβη για να πάει είναι να έχει τραγούδι του Μιχάλη των Σταβέντο. Δεν με βρίσκει αντίθετο. Ας το δοκιμάσουν. Γιατί όχι; Ή θα μπορούσαν να παρουσιάσουν 3-4 τραγούδια. 1 εξ αυτών να είναι του Μιχάλη, και αν το αγαπήσει ο κόσμος και είναι όντος το καλύτερο να πάει. Χαίρομαι πάντως που θα είναι μακριά από τη σχολή της Ελένης.
    Και μακάρι στο μέλλον να εκπροσωπήσει και ο Νικόλας Μεταξάς (από X factor). Έχει τρομερή φωνή και είναι εκπληκτικός μουσικός. Μάλιστα ένα τραγούδι του στο spotify έχει 20 million streams

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Όπως γράφουμε κ στα παραγιουροβιζιονικα ειναι απλα οι πρώτες φήμες, οι πρώτοι ψίθυροι…αναμενουμε να δούμε αν όντως υπάρξει συνέχεια!

      Απάντηση
  2. Ak
    Ak says:

    Καλό είναι όντως η Κύπρος να αλλάξει μοτίβο.παντως εγώ θα ήθελα για την Ελλάδα να στείλουμε την κοπέλα από την Νορβηγία μου φαίνεται μεγάλο ταλέντο.με ένα ωραίο τραγούδι της dream team και μια άρτια εμφάνιση μπορούμε ξανά να πιάσουμε την δεκάδα

    Απάντηση
    • Ιάσονας
      Ιάσονας says:

      Στόχος πρέπει να είναι κάθε χρονιά η νίκη και όχι η δεκάδα. Οι στόχοι πρέπει να είναι πολύ ψηλά για να έρθουν καλά αποτελέσματα και ίσως κάποια στιγμή να πάρουμε την δεύτερη πολυπόθητη νίκη μας. (Να χαρούμε και εμείς οι νεότεροι καμιά νίκη γιατί οι μνήμες από το 2005 είναι ανύπαρκτες).

      Απάντηση
  3. Music-Man
    Music-Man says:

    Σας καλησπερίζω όλους, πρώτη φορά γράφω εδώ!

    Πολυ κατατοπιστικοί το άρθρο. Οσον αφορα την Κύπρο, θεωρώ οτι πρέπει να αλλάξει 100% την στρατηγική της και να απομακρυνθεί απο τύπου Foureira/Tamta/Τσαγκινου μοτίβο. Αν όντως μιλούν παλι με Panik και δεν πανε με Κυπραια καλλιτέχνη π,χ Ηβη Αδαμου, τότε η Evallelia και η Ανδρομάχη που εχουν ποπ και εθνικ στοιχεία στην μουσική τους και ανήκουν στην Panik, ειναι οι επιλογές τους. Και οι δυο πολύ αξιόλογες και με προσωπικό ύφος!

    Η Ελλαδα μπορει να ελπίζει στην Καλομοίρα με κατι πιο ενηλικο πλεον ή και με ενα άντρα καλλιτέχνη τύπου Good Job Nicky.

    Απάντηση
  4. Bilo
    Bilo says:

    Κάτι μου λέει ότι μπορεί να δούμε τη Stefania στο J2US. Τώρα σχετικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας ο GJNicky φαντάζει ιδανική επιλογή για το χρόνου, πιστεύω με αυτό το παιδί αν όχι για νίκη, θα πάμε τουλάχιστον για top5. Η Amanda επίσης μου αρέσει πολύ αλλά εξαρτάται από το τραγούδι που θα έχει. Το ίδιο ισχύει και για τη Καλομοίρα!

    Απάντηση
  5. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Λοιπόν, πρώτον χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση για την φετινή μας συμμετοχή.Ως πρώτη επιλογή Good Job Nicky με τον οποίο ίσως μπορούμε να έχουμε ελπίδες ακόμα και για πεντάδα. Θα μου άρεσε να ξαναδώ την Καλομοίρα αλλά μόνο με το κατάλληλο τραγούδι. Δεν θα ήθελα να δω την Amanda γιατί δεν προβάλλει μέχρι στιγμής – ούτε στο ελάχιστο- την ελληνική της καταγωγή και έχει γίνει ήδη πολύ διάσημη στην Νορβηγία. Αν θέλει να πάει στην Eurovision ας συμμετάσχει στο MGP. Δεύτερον, συμφωνώ πως η Κύπρος πρέπει να αλλάξει μοτίβο γιατί αν συνεχίσει έτσι δεν θα αργήσει να έρθει ο αποκλεισμός. Θα προτιμούσα Ήβη Αδάμου για την κυπριακή εκπροσώπηση. Τέλος, χαίρομαι που η Στεφανια θα πάρει την αναγνώριση που της αξίζει και στην Ελλάδα αφού πρώτα από όλα η ίδια το θέλει – έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις ότι επιθυμεί να δραστηριοποιείθει και στην Ελλάδα- αλλά και επειδή της – όπως είπα- της αξίζει πραγματικά! Ελπίζω το show που θα συμμετάσχει/παρουσιάσει/θα είναι μέλος κριτικής επιτροπής να είναι ωραίο!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Η κακια ποια είναι το αναπάντεχο αποτελέσμα ή οτι υπήρχε κριτικη στην Κυπρο για την ελλειψη εγχωριου στοιχειου; Κ τα δυο ειναι γεγονοτα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

      Απάντηση
  6. T.R
    T.R says:

    To el diablo dehtike arnitiki kritiki apo tin arhi kai apo to exoteriko (copy Lady Gaga) alla kai essoterika (mehri kai to RIK apilisan na kapsoun gia na xorkisoun to kako haha). Anyway opios kai na pai to 2022 me kati diaforetiko kai makria apo ta “fuego”. To “fuego” thelo na pai mono an kai efoson xanastiloun tin Eleni Foureira.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *