Måneskin: Βραβεύτηκαν με τη Lupa από τη Δήμαρχο της Ρώμης!

Oι νικητές της Eurovision 2021, Måneskin τιμήθηκαν από την δήμαρχο της Ρώμης. Στα τέσσερα μέλη δόθηκε ένα μικρό αντίγραφο της Λούπα, της λύκου, η οποία ως θρύλος θήλασε και στέγασε τα δίδυμα Ρωμύλο και Ρέμο και έγινε σύμβολο της πόλης.  Το συγκρότημα από τότε που κέρδισε τον διαγωνισμό έχει γίνει διάσημο σε όλη την Ευρώπη.

Η σεξουαλικότητα και το φύλο βρίσκονται στο επίκεντρο της μουσικής και της εμφάνισής του συγκροτήματος. Λένε ότι θέλουν να μεταδώσουν ένα περιεκτικό μήνυμα ανοχής, κάπου μεταξύ ξέγνοιαστης και ήσυχης εξέγερσης.

Η Victoria De Angelis δήλωσε χαρακτηριστικά:

Βασικά διασκεδάζουμε με αυτό και νιώθουμε ελεύθεροι να φορέσουμε ό, τι μας κάνει να νιώθουμε σωστά και προσπαθούμε επίσης να στείλουμε ένα μήνυμα σχετικά με τη θόλωση όλων αυτών των στερεοτύπων μεταξύ των φύλων και των πραγμάτων”, λέει ο De Angelis. “Έτσι νομίζουμε είναι ωραίο να φοράς ό, τι σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Αυτό λοιπόν κάνουμε .

Οι Maneskin είναι πλέον νούμερο ένα στην πλατφόρμα του Spotify με εκατομμύρια ανθρώπους να ακούν το τελευταίο τους άλμπουμ και το τελευταίο τους single «I Wanna Be Your Slave».

 

Πηγή: euronews.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *