NikkieTurtorial: Οι αποκαλύψεις της για τη Eurovision 2021!

Με ένα βίντεο στο YouTube, η Ολλανδικής καταγωγής Nikkie, έκανε τις δικές τις αποκαλύψεις για το backstage του φετινού διαγωνισμού στον οποίο ήταν μέρος των παρουσιαστών και πραγματοποίησε και τα LookLab, δηλαδή συνεντεύξεις με τους αγαπημένους μας φετινούς Eurostars.

Αρχικά, η Nikkie δήλωσε ότι ήταν μεγάλη της τιμή που συμμετείχε στο φετινό διαγωνισμό μιας και περνούσε ώρες μπροστά από τον καθρέφτη όταν ήταν παιδί καλησπερίζοντας το εικονικό της κοινό με τη φράση “Good evening Europe” ,ελπίζοντας πως κάποια μέρα θα μπορέσει να βρεθεί στη σκηνή. Έπειτα, μίλησε για το παρασκήνιο επιλογής της και πως αρχικά θα περιοριζόταν μόνο σε YouTube συνεντεύξεις αλλά οι διοργανωτές της ζήτησαν να είναι παρούσα και στα Live- στα οποία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τόσο ποιοι ήταν οι αγαπημένοι της καλλιτέχνες στα Looklab επιλέγοντας τον Jendrik (Γερμανία), τον Tusse (Σουηδία) και τον Tix (Νορβηγία), καθώς και το προσωπικό της top 3 που ήταν η Γαλλία, η Μάλτα και η Ουκρανία. Έκανε λόγο, επίσης, και στη Γεωργία η οποία αρνήθηκε να συμμετάσχει στα LookLab.

Τέλος, έκλεισε το βίντεο της μιλώντας για τα φορέματα που επέλεξε να φορέσει και πως όλα είχανε κάποια αναφορά στα χρώματα της σημαίας της trans κοινότητας καθώς και πως κατά τη διάρκεια του Family show του τελικού κάποιος πάτησε και έσκισε το φόρεμα της ,το οποίο διορθώθηκε μέσα σε ένα βράδυ.

Δείτε πιο αναλυτικά τα λεγόμενα της στο παρακάτω βίντεο:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *