Άγιος Μαρίνος: Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή του 2022 στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικό φορέας του Αγίου Μαρίνου, San Marino RTV, θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή του στην Eurovision 2022 σε ζωντανή μετάδοση σε ειδική εκπομπή στις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Η ζωντανή εκπομπή στις 22 του μήνα θα περιλαμβάνει συμμετέχοντες στην Eurovision καθώς και την αποκάλυψη του τρόπου επιλογής του εκπρoσώπου και πολλά άλλα. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 11.30 CEST.  Αυτό που έχει ήδη ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση του Αγίου Μαρίνου είναι πώς το “Una voce per San Marino” θα είναι το show με το οποίο θα αναδειχθεί ο επόμενος εκπροσώπος για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.  Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει κάποιους μήνες ξεκινώντας από τον Δεκέμβρη.

 

Μέχρι τώρα ο Άγιος Μαρίνος έχει διοργανώσει εθνικό show επιλογής μόνο μία φορά για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό. Το 2018 οργάνωσε το show 1in360 για την επιλογή ερμηνευτή και τραγουδιού, το οποίο ήταν ανοιχτό για οποιοδήποτε καλλιτέχνη από όλες τις χώρες του κόσμου, με τον τελικό να λαμβάνει χώρα στην Μπρατισλάβα στη Σλοβακία.

 

Πηγή: Eurovoix

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *