Βέλγιο: Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου η ανακοίνωση του εκπροσώπου για την Eurovision 2022!

Όπως αποκαλύφθηκε πριν λίγα λεπτά, το Βέλγιο θα γίνει η πρώτη χώρα που θα ανακοινώσει τον εκπρόσωπο της για την Eurovision 2022. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα τον ερχόμενο Μάιο στην Ιταλία, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας, δεν θα διοργανώσει συνέντευξη Τύπου, αλλά θα χρησιμοποιήσει τη συνήθη μέθοδο του, όπου ο επιλεγμένος καλλιτέχνης θα προσκληθεί στην εκπομπή « 8/9 » του Cyril Detaeye, στο La Une (TV) και στο Vivacité (ραδιόφωνο), την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, και ώρα 8:40 π.μ. Κεντρικής Ευρώπης. Όσο, για το τραγούδι, θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες ακόμα.

Τέλος, οι φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, θέλουν εκπρόσωπο της χώρας, τον νικητή της τελευταίας σεζόν του The Voice, Jérémie Makiese.

Φέτος, τη χώρα εκπροσώπησαν οι Hooverphonic, με το τραγούδι The Wrong Place, όπου τερμάτισαν στην 19η θέση.

Ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος του Βελγίου στην Eurovision 2022; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την βελγική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

Πηγή: eurovision-fr.net

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    “Φέτος, τη χώρα εκπροσώπησαν οι Hooverphonic, με το τραγούδι The Wrong Place, όπου τερμάτισαν στην 19η θέση.”

    Μόνο θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι η Ευρώπη γύρισε την πλάτη σε μια τέτοια μπάντα, με ένα τέτοιο τραγούδι και μια τέτοια σκηνική και ερμηνευτική παρουσία όπως της Geike.

    Απάντηση
    • Manos
      Manos says:

      Αναμενομενο αποτέλεσμα με το τραγούδι και την εμφάνιση που ειχαν, για όσους εχουν ιδέα από το τι ειναι η Γιουροβιζιον και οχι για ανθρώπους που πιστεύουν ότι βλέπουν Εναλλακτικό Φεστιβάλ στην Μαλακάσσα.

      Απάντηση
      • όχι άλλο κάρβουνο
        όχι άλλο κάρβουνο says:

        Μια χαρά ήταν το τραγούδι (σίγουρα όχι για 19η θέση) και η σκηνική παρουσία ήταν άρτια (πόσο μάλλον η Geike φωνητικά). Κι αυτό δεν έχει να κάνει με καμιά γιουροβίζιον και καμιά Μαλακάσα. Η καλλιτεχνική αξία και αρτιότητα είναι παντού και πάντα η ίδια.

        Απάντηση
        • Manos
          Manos says:

          Όσο καλλιτεχνικά άρτιο και να ήταν…(υποκειμενικο ειναι αυτο, εγω ας πουμε διαφωνω), ήταν ένα τραγούδι που δεν ήταν στο ύφος του διαγωνισμού. Δεν αρκει η καλλιτεχνική αρτιότητα για να πας καλά στον διαγωνισμό. Δεν σχολιάζω αν ηταν ενα καλό ή κακο τραγούδι, γιατί η θέση δεν συνάδει πάντα με αυτό, σχολιάζω αυτό που λες για την θέση που έλαβε. Απόλυτα φυσιολογική, για όσους έχουν μια συναίσθηση με το τι γινεται στο διαγωνισμό και δεν εξετάζουν τα πάντα απλά υποκειμενικά, υπό το γούστο τους.

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *