Βουλγαρία: Δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε διαψεύδει τους IMP …. η BNT!

Έντονος ντόρος έχει δημιουργηθεί από χθες το βράδυ στα social media της Βουλγαρίας και των Eurofans μετά τις δηλώσεις των Intelligent Music Project πως είναι οι εκπρόσωποι της χώρας στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Το κρατικό κανάλι της Βουλγαρίας, BNT, δε δίστασε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις μέσω Twitter μετά την αποκάλυψη αυτή και να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την πιθανή συμμετοχή τους. Παρ’ όλα αυτά, ούτε το ίδιο το κανάλι δεν έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση, όπως ήταν και αναμενόμενο. Συγκεκριμένα, η ανάρτηση έγραφε:

“Όπως συνήθως, το BNT θα ανακοινώσει το ίδιο τα νέα για τη Eurovision μόνο μέσα από τα δικά του κανάλια επικοινωνίας και μόνο όταν η πληροφορία αυτή είναι επιβεβαιωμένη και σωστή. Σε αυτό το στάδιο, δεν υπάρχει τίποτα το οποίο μπορούμε να πούμε σχετικά με τον πιθανό εκπρόσωπο της Βουλγαρίας την επόμενη χρονιά”

BNT

Οι Intelligent Music Project πάντως, στη χθεσινή συνέντευξη που δημοσιεύτηκε, έδωσαν λεπτομέρειες μέχρι και για την ομάδα που προσπαθούν να συνθέσουν πίσω από το τραγούδι που θέλουν να ερμηνεύσουν στη Eurovision 2022. Τις λεπτομέρειες αυτές μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Προβλέπετε ότι εν τέλη οι IMP είναι οι εκπρόσωποι της χώρας στην Ιταλία το Μάιο; 

 

 

1 reply
  1. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    O χιλιανός τραγουδιστής φαίνεται πολύ καλός, αλλά ό,τι έχω ακούσει από αυτούς με παραπέμπει σε Scorpions και ροκ της εποχής των δεινοσαύρων. H λογική ροκ κέρδισε πέρσι, άρα ας στείλουμε οτιδήποτε με αυτή την ταμπέλα δεν βγάζει νόημα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *